vrijdag 29 juli 2016

De ijssel

Lang is gedacht dat de IJssel ontstond rond v. Romeinse veldheer Drusus de Rijn met de Oude IJssel verbond. Het kanaal heette de Fossa Drusiana. Onderzoek van Wageningen University laat zien dat de rivier waarschijnlijk jonger is en pas in de vroege Middeleeuwen water kreeg uit de Rijn. In een schenkingsakte uit 7na Chr.


De ijssel

We ‘vieren’ de rivier de IJssel met een speciale dag: de Dag van de IJssel. Op deze dag zetten we de rivier in de schijnwerpers om het unieke van de IJssel aan het publiek te laten zien. Deze producten zijn zorgvuldig op elkaar afgestem zijn eenvoudig aan te brengen met verfroller of kwast en bieden u een optimale bescherming van uw eigendom.


OMHC, de IJssel , MHCK en HCC organiseren ook dit jaar weer een hele leuke en leerzame zaalclinic. De clinic wordt gegeven door topspelers en speelsters uit de hoofdklasse, inclusief zaalinternationals. Voor slechts € - per jaar kan en mag iedereen lid worden van ODIJ! En je krijgt als lid van ODIJ. In het veld dat uitklapt kunt u in een alfabetische lijst de gewenste informatie selecteren.


Onder ieder product staat het technische informatie blad en het veiligheidsinformatie blad weergegeven. Door op de link te klikken wordt het gewenste blad in een nieuw venster geladen waarna u het kunt lezen, opslaan of printen. Van den IJssel Bedrijfskleding is specialist op het gebied van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Hij behoort tot Nederlands grote rivieren en schaart zich daarmee in de rij van ondermeer Rijn en Maas.


Toch moet de stroming van deze rivier niet onderschat worden. Inloophuis de IJssel is de ontmoetingsplaats wanneer kanker in je leven komt. Bij het inloophuis kun je in een ongedwongen sfeer terecht voor een luisterend oor, lotgenotencontact, informatie en activiteiten. Maar gewoon een kop koffie drinken kan ook, er is aandacht voor ieders verhaal. De aanvang van dit Winter Shantyfestival is 14.


De ijssel

De Cliëntenraad behartigt vanuit een onafhankelijke, kritische en zeer betrokken positie de belangen van cliënten (patiënten en bezoekers) en heeft inspraak op het beleid van het ziekenhuis. Er zijn geen tunnels onder de IJssel. Met een voetveer kan ook een fiets en soms zelfs een bromfiets of motorfiets mee.


De meeste voetveren varen alleen in het zomerseizoen. Koning Autobedrijven merkdealer voor Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens en services als onderhou APK, autolease, verhuur en schadeherstel. IJssel is specialist in Smart Industry: slimme, innovatieve oplossingen voor de industrie. Samen met u halen we het beste uit uw mensen én middelen, en maken we uw. Voor de eerste ronde voor de RSB beker was geloot tegen Shah Mata.


Geen zwakke tegenstander, maar met een team bestaande uit Henk-Jan en Jan Evengroen en Léon en Justin Jacobse was er goede hoop op een positieve afloop. Al vroeg op de avond zag het er inderdaad zeker niet slecht uit. Langs de IJssel loopt een fietsroute. Deze route strekt zich uit over de hele lengte van de IJssel van Westervoort tot voorbij Kampen. De IJssel naar tweede ronde RSB-beker.


De fietsroute is opgedeeld in dagetappes, die als ommetjes zijn te fietsen. De route is ook als langeafstandsroute te volgen. De gemeente Krimpen aan den IJssel en gemeente Capelle aan den IJssel hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de dementieketen.


LEES MEER Ontmoeting: zoek de gezelligheid op! Kom langs voor een praatje met een kopje koffie of thee, doe mee met ontspannende activiteiten, zoals hersengymnastiek, bewegen, muziek en zang, creatief bezig zijn en gezelschapsspellen. Toch wordt de rivier stroomafwaarts Oude IJssel genoemd. Wanneer de Oude IJssel naar het noordwesten stroomt doet zij dit door de IJsselbreuk, een voormalig stroomkanaal van de. Twaalf weken is Han Weber burgemeester van de gemeente Zuidplas.


En sinds kort woont hij met zijn vrouw in de ambtswoning in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts