dinsdag 26 juli 2016

Airless plunjerpomp

Airless plunjerpomp

Airless plunjerpomp PRO met LCD scherm SPA290. Dit model is elektronisch geregel en uitgerust met een druksensor die de pomp uitschakelt wanneer de gewenste druk is bereikt. De SPA1airless plunjerpomp is onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen.


Het inlaatfilter in de emmer en het filter in het spuitpistool zorgen samen met de spuittip voor een optimale eindafwerking. Dit is de airlesspomp voor het verspuiten van latex die geschikt is voor de incidentele gebruiker. De airless plunjerpomp is onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen door zijn zelfaanzuigende functie. Het unieke drieweg filtersysteem zorgt ervoor dat vuil en verfresten vroegtijdig worden gefilter voordat de verf via de slang naar het pistool wordt gepompt. Lichte airlesspomp voor lak en wie af een toe airless wil spuiten.


Deze pomp is niet geschikt voor zwaardere muurverf en latex, alleen als deze sterk afgedund wordt. Wilt u voornamelijk latex, maar ook watergedragen en synthetische lakken professioneel verspuiten? Zeer betrouwbare verfpompen en ze hebben een lange levensduur.


Bekijk alles met airless plunjerpomp ! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen. Het systeem is voor binnen en buiten en verwerkt dispersie- en latexverven voor binnen en is eveneens geschikt voor lakken, beitsen, vernissen, houtbeschermingsmiddelen op waterbasis en op solventbasis.


Voor levering en service tegen concurrerende prijzen bieden wij nog altijd de beste combinatie. Een voordeel van de Lo-boy is zijn compacte bouwvorm en afmetingen zodat hij meestal in de kofferbak van een auto te transporteren is. Plunjerpomp , ideaal voor pneumatische en airless spuittoepassingen. Bellows seal design provides low maintenance with no seals exposed to. Van Den Belt Almelo is ook Uw leverancier van de IBK lucht aangedreven airless pompen.


Airless plunjerpomp

Door de compacte bouwwijze van deze pomp, waarbij het luchtschakelsysteem rechtstreeks aan de zuigerstang is gekoppel zijn er weinig bewegende delen dus weinig slijtage. Nieuw Ophalen of Verzenden. Nu inclusief sproeier naar keuze.


De airless spuitinstallatie is zeer geschikt om grote oppervlakten mee te behandelen. Ook voor andere soorten dunpleister, brandwerende coatings, latex, watergedragen muurverven, coatings etc. Hierdoor wordt dit zeer mooi en egaal verspoten. De verf wordt onder hoge druk door een tip (nozzle) geperst en krijgt dan een drukval.


Airless plunjerpomp

De druk bij het verspuiten van de verf is circa 1bar. Het opstarten van een elektrische airless verfspuit is een kwestie van minuten. Met behulp van deze handige instructievideo kan het niet meer mis gaan! Neem dan contact op met de specialisten van Wiltec. De plunjerpomp kent eenvoudige transportmogelijkheden, een gebruiksvriendelijke inbedrijfstelling en een eenvoudig gebruik.


Voor het verspuiten van alle soorten Binnen en Buiten gebruik latex, watergedragen muurverven en lakken, synthetische lakken, dakcoating, coatings etc. Elektronisch geregeld uitgerust met een druksensor. De latex krijgt dan een drukval en wordt hierdoor zeer mooi en egaal verspoten. De latex wordt onder hoge druk door een tip (nozzle) geperst.


Wagner (Titan, Speeflo) airless verfspuit pompen, onderdelen, accessoires, online bestellen bij de specialist van Nederland: Verfspuitwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts