woensdag 13 juli 2016

Kaars met 3 lonten

Ruim assortiment online bestellen! Kaarsen tegen lage prijzen. Kies uit 1producten vanaf € 95. Ontdek ons unieke assortiment kaarsen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!

Maak van jouw huis jouw thuis. Het betreft hier grote ronde of rechthoekige stijlvolle trendy kaarsen. Bolsius grote rustieke stompkaarsen met lonten.


Het is een opvallende mooie grote ronde kaars. Door de aanwezigheid van de lonten zal de kaars gelijktijdig op branden. Tevens is het een heel mooi gezicht als er meerder lonten branden.


Uiteraard allemaal scherp geprijsd en snel geleverd. De ronde en langwerpige rustieke kaarsen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

In dit geval is het niet zozeer de vorm alswel het gebruik van meerdere lonten wat zo bijzonder is. Sfeermakers voor binnen en buiten voor ieder interieur. Kom naar Cookinglife en laat u inspireren door de vele kleuren!


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Als gezellige toevoeging aan uw interieur, of met een geurtje, zodat uw kamer altijd lekker ruikt. Grote kaarsen met lonten of meer - kaarsensfeer. Bestel hier woondecoratie online.


Altijd de beste deal voor jou. Woondecoratie goedkoop online. Vind woondecoratie online. Vandaag bestel morgen in huis! Een grote kaars van 6gram met houten lonten.


De lont maakt een knisperend geluid als deze brandt. Het glas is mat en u kunt kiezen uit de kleuren wit, zwart en zilver. De kaars zit verpakt in een mooie zwarte koker.

Bij grote aantallen kunnen we deze kaars personaliseren. Deze geurkaars XL met drie lonten verspreid een heerlijke geur. De grote kaars heeft een diameter van 13. Met maar liefst branduren kan je ontzettend lang van de geurkaars genieten.


Zet de kaars buiten op de tafel of binnen op het dressoir. Zet bij deze kaarsen ook eens een bolkaars. Zet deze kaarsen eens bij de andere rustieke stompkaarsen. Het gebruik van houten lonten vereist veel kennis en geduld van een kaarsen ontwikkelaar. Als u slechte ervaringen heeft met de brandeigenschappen van kaarsen met een houten lont bij andere merken, dan ligt dat aan de verkeerde opbouw van de kaars en niet aan het feit dat het lont van hout is.


Dikke grote lont PTMD kaars met onderzetters. De vraagprijs is de vaste prijs. Verzendkosten € stuur me een berichtje als je interesse hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts