woensdag 6 juli 2016

Fotolijst 12 maanden

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Alle fotolijsten vind je op beslist. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195!

Specialistisch advies nodig? Baby fotolijst - maanden - Foto kader - Eerste jaar fotolijst. EEN PERFECTE MANIER OM HET EERSTE JAAR VAN JE BABY VAST TE LEGGEN. Verkrijgbaar in kleuren. Onder de kleine lijstjes staan de cijfers van de maanden.


Ook kan deze plaats open gelaten worden zodat het gedicht zichtbaar blijft. Een perfecte manier of het eerst jaar vast te leggen in.

Een fotolijstje met een leuke foto bijvoorbeeld! Als geschenk een leuk fotolijstje kiezen. Bij Lucardi zijn er voornamelijk fotolijstjes gericht op baby’s.


Zo hebben we een lijstje met ‘my First year’ met vakjes waar je foto’s van iedere maand in kunt doen zodat je kunt zien hoe je baby is gegroeid in het afgelopen jaar. De fotolijst kan opgehangen worden en ook met de staander neergezet worden. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp.


Kies uit 1producten vanaf € 95. Leg de onvergetelijke momenten vast van het eerste jaar van. Het eerste jaar van een nieuw kindje is zo speciaal! Daar worden dan ook heel wat kiekjes van gemaakt. Verzamel ze als pasfoto’s bij elkaar in deze mooie fotolijst.


Zo beleef je die roze wolk steeds weer even opnieuw. Deze mooie wanddecoratie bestaat uit vierkante fotokaders die een jaar lang de ontwikkeling van je kleine held in beeld brengen. Decoratief detail: de witte kaders met sterrenprint die in elke kinderkamer passen.


Onze tip: schenk de fotolijst als geboortecadeau om de jonge ouders een plezier te doen.

Ze zullen er blij mee zijn! Deze set bevat drie vorken en drie lepels die. Ook kunt u kiezen uit fotolijst maanden fotolijst baby. Hongkong en india, die respectievelijk , en voorzien van maanden fotolijst baby.


Fotolijstjes online kopen bij vidaXL. De houten fotolijst is te bestellen in mahonie, wit of naturel. In de fotolijst kunt u elke maand een foto plaatsen van de opgroeiende baby. In het midden kunt u de zelfgemaakte gipsafdruk van de baby neerzetten. Dit zeer orgineel Jaar Kado VersierTip is prachtig met fotolijstjes, voor elke maand een Foto.


Info over maanden fotolijst. Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts