maandag 4 juli 2016

Retro keukenklok

Keuken klokken tegen lage prijzen. Bestel hier klokken online. Klokken voor lage prijzen online. Bekijk het brede assortiment Kalenderklokken van Hulpmiddelwereld. Klok met datumaanduiding kopen?

Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 100. Onze wandklok in retro stijl zal een geweldige aanwinst zijn voor je keuken- of woonkamer-interieur!


Deze klok is voorzien van een radiocontrole uurwerk. Vergelijk goedkope Retro wandklokken uit de nieuwe collectie en bestel aanbiedingen voor de laagste prijs online. Retro wekker in de vorm van een vintage tv in groen e. Zeer unieke Art Nouveau tafelklok volledig vervaardigd van tin.

De klok werkt op één AA-batterij. Deze wordt niet meegelever maar is wel apart verkrijgbaar. Bij fonQ vindt u in het ruime aanbod aan wandklokken, tafelklokken en keukenklokken de perfecte analoge klok voor bij u in huis. Hierbij is er voldoende keuze aan design klokken van verschillende merken.


En dan moet je nog kiezen voor een materiaal of kleur! Zo zijn er klokken met metaalaccenten, een moderne houten klokken, een rvs klok, een retro klok of retro wandklok, een industriële klok, een wandklok in wit en nog veel meer! Ook voor kinderen zijn er leuke speelgoedklokken te vinden. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Leuke retro keukenklok cadeaus om te personaliseren - T-shirts, posters, koffiemokken, borduurwerk en meer van zazzle. Kies jouw favoriete retro keukenklok cadeau uit duizenden beschikbare producten. De wandklok heeft tevens een geïntegreerde kookwekker en werkt op een batterij.


Retro keukenklok van een hoogwaardige kwaliteit metaal met gekleurde lak en chroom elementen. RETRO KEUKENKLOK MET TIMER ROOD VINTAGE. Q heeft naast keukenklokken nog vele andere soorten klokken in het assortiment.


Zo bieden we een ruim assortiment wandklokken en tafelklokken aan.

De merken die we voeren staan bekend om de hoge kwaliteit. Elke klok die in de keuken wordt opgehangen is natuurlijk automatisch een keukenklok. Hamburg zwarte woud kuckuck brons wandklok muurkunst thuis woonkamer keuken en kantoor. Bresser mytime keukenklok met eierwekker retro roestvrij.


Je kunt er namelijk niet alleen op zien hoe laat het is, maar je kunt hem ook gebruiken als kookwekker. Ideaal als je rijst gaat koken of een eitje wilt klaarmaken! Deze keukenklok heeft een stoer retro design, zoals je dat van Wesco gewend bent. Shop het uitgebreide woonassortiment bij de Bijenkorf.


Gratis bezorging en retour.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts