maandag 11 juli 2016

Jungle muurstickers kinderkamer

Goedkope muurstickers voor kinderkamers. Iets fout gegaan bij het monteren? Geen paniek, op al onze producten zit montage garantie! Foutje gemaakt bij het monteren? Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates.


Bestel ook online bij Leen Bakker.

Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Slingerende apen, leeuwen of tijgers? Deze dieren bij jou op de muur. Wil jij graag de kamer van de kleine kindjes graag mooi opfleuren? Dat kan zeker met onze leuke kinderkamer muurstickers.


Maak de slaapkamers helemaal in orde met onze jungle dieren stickers. De unieke dieren sticker kinderkamer is perfect idee en uiterst beschikbaar als origineel kinderkamer muurdecoratie. Maak eenvoudig een junglekamer met deze grote collectie jungle - muurstickers.

Apenstickers, olifantenstickers of een set verzamel dierenstickers veranderen met de juiste kleurkeuze de kamer in een handomdraai. Zo tover je een kale kinderkamer om in een compleet jungle avontuur. Als we het hebben over een jungle kamer, mag jungle book natuurlijk niet ontbreken. Mowgli en zijn vrienden zijn perfect voor op de kinderkamer. Bij Wallart-deco vind je een groot assortiment aan jungle book muurstickers.


Met deze dieren jungle muurstickers set vrolijk je de kinderkamer in no-time om tot een speelse jungle. We maken de muurstickers zelf. Hierdoor kunnen we hoge kwaliteit en garantie bieden. Het aanbrengen is eenvoudig. Voor deze dieren jungle muurstickers heb je geen gereedschap nodig.


Op de tweede afbeelding zie je de details van deze stickers. Jungle kinderkamer inrichten Het is tijd voor natuurlijke en meer rustgevende kleuren. Kleuren als terracotta, donkerblauw, donkergroen, oker en bordeauxrood vragen om een beetje durf, maar geven zo’n mooi effect.


Dit mooie kleine vloerkleed van een luiaard maakt de jungle kinderkamer helemaal af, maar staat ook leuk in een chillhoekje. Decowall muursticker tropical jungle. De lichtgevende muurstickers geven zelfs in de nacht jouw kindje dat veilige gevoel. Plak de glow in the dark sterren, hartjes of spookjes op de muur of op het bed voor een extra leuk resultaat.


Alle merken muurstickers kinderkamer.

Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Jungly jungle – Boomstam met papegaaien en aapjes muurstickers – 95x65cm. Leuke muursticker met vrolijke. De muursticker set die je kunt winnen hoort bij de muursticker reeks Jungly Jungle , een collectie vol met muurstickers in het jungle thema.


De sticker bestaat uit losse onderdelen waarmee je zelf kunt bepalen hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Krijg een echt safarigevoel in de kinderkamer met deze muurstickers van olifanten, zebra’s, giraffen, nijlpaarden, tijgers en meer! Muursticker set Jungle Safari 82-delig. De set muurstickers bevat hoge kwaliteit muurstickers welke eenvoudig zijn aan te brengen.


Room decor kit jungle dieren Stickerbox met in totaal stickers. Bent u op zoek naar een mooie betaalbare babykamer muursticker ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts