vrijdag 8 juli 2016

Magnetische spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bestel Spiegel online of kom langs in de showroom in Tiel. Verfraaien van uw huis met Spiegels. Ruim assortiment online bestellen!


Makkelijk in elke stand of hoek te draaien en van de magnetisch houder afneembaar -5x vergrotende hoge kwaliteit spiegel - Op te hangen met zuignap, geen schroeven nodig. De magnetische make-up of scheer spiegel van het Zweedse designmerk Bosign is de ideale accessoire voor dagelijkse gezichtsverzorging.

De afneembare make-up spiegel is veelzijdig en stijlvol ontworpen. Dankzij het functionele ontwerp is de spiegel ideaal voor het opmaken of indoen van de contactlenzen. Met de magnetische toon van doelstelling Ik word begeleid door mijn eigen kracht verdubbeld.


Het Blauwe Westelijke Kasteel van Verbranding - Hof van Magie: kracht van omkering. Het Witte Wortelras - de Verfijners. Dit ronde spiegeltje heeft een simpel design en past in ieder interieur.


Door zijn sterke magnetische achterzijde zet deze spiegel zich vanzelf vast op een ijzerhoudende ondergrond. Erg makkelijk verplaatsbaar en ideaal voor op magneetbehang of op magneetstickers. Magnetische dubbele spiegel GLOW HEART als relatiegeschenk - giveaway - promotie materiaal bedrukt met uw logo Om onze website goed te laten functioneren en uw surfervaring te optimaliseren maakt Promostore Merchandising B.

Aan die zuignap zit de magnetische basis waar je de make-up spiegel op vast klikt. Deze combinatie van de sterke zuignap en de magneet maakt schroeven overbodig. En uit ronde magnetische spiegel.


Magnetische spiegel -producten zijn het populairst in North America, Western Europeen. Onze magnetische spiegel heeft een vergelijkbare helderheid met een normale spiegel met een melkachtige gloed waardoor deze een lichtere uitstraling heeft. Tijdens de feestdagen kunnen deze RVS spiegels feestelijk worden ingezet! Ze dienen als aankleding voor uw sfeervolle uitstraling. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Alle kasten shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Altijd uw spiegel bij de hand! Makkelijk te gebruiken op bijvoorbeeld uw locker, memobor magneetbord of whiteboard.


Leuk om met magnetische muurstickers van Groovy Magnets te combineren, of onze wandplank Rug. Dankzij de vergrotingsfunctie en het functionele ontwerp is de spiegel ideaal voor het aanbrengen van make-up, krullen van de wenkbrauwen of voor het indoen van de contactlenzen. Filteren op Prijs Sorteren op Standaard Weergave Standaard. De magnetische bevestiging met zuignap wordt met een eenvoudige handbeweging op elk glad oppervlak zoals tegels, glas of steen aangebracht. Dit heeft als voordeel dat de spiegel in elke stand en hoek gedraaid kan worden.


De spiegel zelf wordt magnetisch aan de houder vastgeklikt.

Vraag stellen over magnetische dubbele spiegel. Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Magnetische dubbele spiegel. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.


De Metaalwinkel levert twee soorten roestvrijstalen onbreekbare spiegels. De mirror heeft een vergelijkbare helderheid met een normale spiegel. Overige diktes zijn op aanvraag beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts