woensdag 13 juli 2016

Glas workshop

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner.


Glas -in-lood Fourty de specialist in cursussen en workshops , heet u welkom op onze website en ons atelier te Vleuten, Utrecht.

Wij zijn inmiddels gespecialiseerd geworden in het geven van diverse cursussen en workshops in de glasbewerking. De workshop Glas -in-lood of Glasfusion kost € 4- per persoon, de workshop duurt ongeveer uur (ochten middag of avond) De workshop Tiffany duurt ongeveer uur en kost € 5- p. Ik zal dan bevestigen of er nog ruimte is. Wij bieden vele soorten glas workshops en cursussen, van beginner en groepsuitje tot masterclass.


Foka schreef ook twee professionele instructieboeken en heeft een instructiedvd. Foka is de gereedschap specialist voor zowel glas -in-lood als Tiffany. Foka heeft alles op voorraad voor de doe-het-zelver: glas , materialen en gereedschappen. Neem contact op door onderstaande link met mailadres te gebruiken.


Ook kun je het contactformulier aan de linkerzijde van deze pagina invullen.

In ons glasatelier gevestigd in Kerkdriel bent u welkom voor glasworkshops tiffany, glas in randlood en mozaïeken. Wij verzorgen ook kinderfeestjes mozaïeken bij de jarige thuis, en voor uw bedrijf of familiefeest een complete glasworkshop op uw locatie. Tevens beschikken wij over de kennis en materialen voor werkstukken in opdracht. Hieronder staan enkele voorbeelden van onze workshops ! In het menu links kunt u meer informatie vinden over de verschillende opties. Het gezelligste atelier in de randsta waar u terecht kunt voor allerlei soorten workshops met glas.


Glasschilderen, glasfusing, glas in loo tiffany. Workshops en cursussen en vanaf December ook en dat is nieuw Therapeutische coaching. Atelier en winkel Glasblazerij Miranda van der Waal. Vind hier alle deals in National! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. Glas cursussen, workshops en open atelier. Vandaag bestel morgen in huis.


Voor bedrijven én particulieren verzorg ik lezingen, glas workshops en glas cursussen. In diverse glastechnieken zoals glas in loo fusen en koperfolie- (Tiffany) techniek. In overleg kiest u duur, inhoud en datum.


Zowel individueel of als groep tot personen.

In deze workshop maakt u een klein raampje. Daarna zet u het glas in lood en gaat u solderen. Een workshop duurt tot ½ uur en kan plaatsvinden op een ochten middag of avond. De kosten bedragen € 3inclusief materiaal.


Welkom bij GlasEntertainer Willem Buyse, die creatieve workshops en evenementen glasblazen aanbiedt, welke samengesteld zijn uit een combinatie van vuur, glas , humor, magie en menselijk vernunft ! Zijn vakmanschap is gebaseerd op een moderne en spectaculaire vorm van glasblazen waarbij fascinerende glascreaties ontstaan. Wilt u kennismaken met het maken van glazen kralen, dan kunt u een workshop volgen in mijn atelier in Reutum. U leert de basistechnieken van het glaskralen branden. Met een professionele brander en een diversiteit aan gekleurde glasstaven kunt u heerlijk aan de slag. Tevens verzorgen wij op locatie workshops en hebben wij in de maand November en December special workshops voor de kerst.


Zoals in Culemborg, Scherpenzeel, Houten, Geldermalsen en Veenendaal. De rondjes glas kunnen verschillende afmetingen, soorten structuur en kleur glas hebben, dit alles bepaal je zelf tijdens de workshop. In het hart van Overijssel is Magies Glas de onderneming in Raalte op het gebied van glas -in-lood ramen, restauratie, glaskunst en workshops. Glas is een uniek en mooi product, waar je heel veel mee kan doen.


Kijk gerust rond op de site en geniet van de magie van glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts