maandag 4 juli 2016

Botervloot wit

Kies uit producten vanaf € 95. Bekijk ons unieke assortiment botervloten. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Bij Mepal vind je de hoogste kwaliteit. Leuke moderne botervloot in de neutrale kleur wit past in ieders interiëur. De witte Rosti Mepal botervloot is geschikt om uw boter of roomboter hygiënisch te bewaren.


Nu verkrijgbaar bij De Wit Schijndel. De BOX-IT botervloot van RIG-TIG past bij elke ontbijttafel. Gebruik de doos voor boter of je favoriete zuivelsprea de doos is geschikt voor meeste maten. De botervloot past bij de BOX-IT broodbox, die verschillende design awards gewonnen heeft.


Boter of roomboter wordt hygiënisch bewaard met deze witte botervloot van Rosti Mepal.

Witte botervloot met deksel. Zowel binnen als buiten praktisch voor op tafel, tijdens het ontbijt of de lunch en geschikt voor 2gram boter. Deze handige botervloot is ideaal voor het serveren van boter en staat sfeervol op de eettafel. Koop en verkoop botervloot wit eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Met een botervloot serveer je de boter op een gezellige manier. Wanneer je de boter niet in de standaard verpakking wil bewaren is een botervloot een handige uitkomst. De kou heeft een uniek design met een mooie witte kleur.


Een ontbijtbord uit de servies serie Amsterdam, in de kleur wit. Servies Amsterdam is een basic, strak ogend servies, gemaakt van aardewerk. Het stapelbare servies is in verschillende kleuren verkrijgbaar die je goed met elkaar kunt combineren, waardoor het een speels geheel vormt op tafel.


Als kers op de taart is het scherp geprijsd. Wordt geleverd met een deksel om de boter fris en koel te houden. Gegarneerd met een faux-kristal dat.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Geschikt voor 2gram boter. Deel uw product ervaring en plaats een review. Botervloot met witte schaal en doorzichtig deksel.


De meeste mensen denken bij een botervloot aan een ouderwets bakje waar een grote plak roomboter in ligt, maar een botervloot is helemaal niet zo oldschool als men wel denkt. Thomas Scandic Shadow servies gebakstel botervloot eierdoppe. De botervloten van tegenwoordig zijn stoer, robuust met een modern design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts