woensdag 6 juli 2016

Bamboe horloge

Vind houten horloge het nu op Kensaq. Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. Mooie Horloge online kopen?


Een mooi horloge voor jezelf maar zeker ook om cadeau te doen. En omdat de achterkant helemaal van bamboe is, is het een geschikt horloge voor mensen met huidallergieën. Uiteraard is het horloge verkrijgbaar in een dames en heren uitvoering. Groot aanbod dames- en heren horloges te koop.


Ben je helemaal hierheen gescrolld om over bamboe horloge te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Er staan 9bamboe horloge te koop op Etsy, en gemiddeld kosten ze € 490.


Het meest algemene bamboe horloge materiaal is hout. Handgemaakte horloges van 1 natuurlijke bamboe. De lichtgewicht horloges bieden een comfortabele pasvorm die tegelijkertijd duurzaam en stevig is! De horloges zijn zeer stijlvol en natuurlijk. Verkrijgbaar voor dames en heren in diverse stijlen.


Doordat de horloges handgemaakt en van natuurlijk hout zijn ontvang je altijd een uniek item. Iedere plank of iedere balk bamboe hout heeft een andere structuur. Ieder zichzelf respecterend modehuis heeft inmiddels wel een bamboelijn in de collectie. Sinds kort is bamboe ook terug te vinden in mode accessoires als sierraden en horloges.


Daaronder betaal je een bijdrage van € voor je pakketje, de rest nemen wij voor onze rekening. Voor 1uur bestel dan wordt je bestelling diezelfde dag verwerkt. Een TiMEBOO bamboe houten dames horloge is een elegant en eigentijds horloge en past helemaal in de huidige trend van houten mode accessoires. De bamboe horloges zijn er in verschillende series die je zeker zullen verrassen.


Dit maakt bamboe tot een duurzaam product en dit maakt een Bobo Bird. Specialistisch advies nodig? Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Met een bamboe horloge maak je je outfit af. Bamboe is het nieuwe hout.


Bamboe horloge

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van houten producten en experimenteren elke dag hoe wij nieuwe toepassingen en mogelijkheden nog innovatiever kunnen maken. Een bamboe horloge bestel je gemakkelijk bij Creative Use of Technology. Casual gekleurd bamboe dameshorloge. Deze unieke horloge is dan ook een echte eyecatcher. Het horloge is gemaakt van natuurlijk hout, handgemaakt tot een uni.


Niet één bamboe horloge is hetzelfde vanwege de aard van het graan. Je bamboe horloge is zijn eigen individuele look, net als jij! Dit prachtige horloge is diervriendelijk, mensvriendelijk, en geeft geen irritatie op de huid. Unieke bamboe horloges van Timeboo Houd je van nieuw, stoer, apart, net een beetje anders en ook nog een flinke scheut duurzaam? Dan past de TiMEBOO absoluut bij jou!


Bamboe horloge

Mooi horloge van bamboe met grote wijzerplaat voor heren en bruin lederen bandje. Dit bamboe horloge is van een uitstekende kwaliteit waarbij de bamboekast wordt gecombineerd met een fraaie wijzerplaat van kurk. Dit houten horloge is echt een eye-catcher. Het houten horloge is voorzien van een horlogeband gemaakt van een zachte kwaliteit echt leer, of een volledig houten schakelband. Greenwatch is een luxe houten horloges merk voor mannen en vrouwen!


Met een hout horloge steel jij de show vanaf slechts € 4en geen verzendkosten en retourkosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts