dinsdag 26 juli 2016

Scandinavische tapijten

Enorme keuze aan scandinavische tapijten. Gratis verzending en retour. Onze bestsellers kosten nu €149. Bekijk nu de actie in de folder! Of kom langs in Cuijk in onze vernieuwde showroom.


Met deze populaire accessoires wordt de scandinavische leefstijl optimaal afgerond. Verminder duidelijk en modern, dit is hoe de trendy look, die nu in veel appartementen is geïntroduceer wordt gekenmerkt. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over scandinavische tapijt te lezen? Scandinavische tapijten zorgen voor een huiselijke flair en stijlvolle sfeer. Dan heb je geluk, want hier zijn ze.


Het meest algemene scandinavische tapijt materiaal is katoen. Hierdoor ogen de vloerkleden modern. Het kan hier zowel gaan om wit geverfd hout als om hout dat zijn natuurlijke tint heeft behouden. In onze (web) winkel vind je unieke vintage meubelen en woonaccessoires. Vintage Zweedse röllakan Deze röllakan heeft mooie blauwe tinten afgewisseld met zacht roze dessins.


Scandinavische tapijten

Lichte houtsoorten als beuken-, berken- en essenhout zijn het meest geschikt. Ook worden houten planken regelmatig witgeverfd. Een tapijt over de gehele vloer is zeldzaam bij deze interieurstijl.


Wil je een modern accent in je woonkamer,. De producten zijn vaak net even anders dan we gewend zijn en ondertussen goed betaalbaar. Tapijten koop je eenvoudig online bij bol.


Scandinavische tapijten

Vloerkleden in verschillende maten en kleuren. Ideaal voor in de eetkamer of woonkamer om uw interieur compleet te maken. Ruim aanbod verschillende modellen!


Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Designer wollen tapijt Matrix Wire. Dan ben je bij kameraankleden.


Scandinavische tapijten

Björk tapijt groot lichtgrijs 2x 3cm. Oosters tapijt - Perzisch tapijt. Of je nu kiest voor een vloerkleed om warme voeten te hebben, de salon tafel wilt uitlichten of het gewoon een mooie woon accessoire vind. Wanneer ook bij u aan de inrichting nog de finishing touch ontbreekt, laat u dan overtuigen door ons veelzijdige assortiment tapijten van hoge kwaliteit en koop uw nieuwe tapijt online.


De vrouwelijke pasteltint is niet te opdringerig of meisjesachtig en het oorspronkelijke ontwerp geeft uw favoriete kamer net dat beetje extra, zonder dat het te veel op de voorgrond komt. De karpetten van Art for Kids zijn gemaakt van polypropyleen - ook wel synthetische wol genoemd - en zijn zodanig afgewerkt dat ze tegen een stootje kunnen. Het inrichten van een kamer kan een heel karwei zijn. Zeker als u niet precies weet wat u wilt en niet te veel uit wilt geven aan allerlei dure accessoires. Als u een beetje sfeer in de kamer wilt aanbrengen zonder direct nieuwe meubels aan te schaffen dan kan een tapijt wonderen doen.


Een tweekleurig tapijt met geometrische cirkel patronen. Hand getuft en gemaakt van 1 Wol uit Nieuw-Zeeland. Het tapijt heeft een doorsnede van 220cm en is. Of het nu gaat om wollen tapijten , moderne tapijten of vintage tapijten - in de benutawinkel vindt u tapijten die u zullen bevallen en aan uw smaak zullen voldoen.


Laat u verleiden door de diversiteit van onze tapijten ! Wij zijn gespecialiseerd in moderne scandinavische vormgeving op het gebied van meubelen, gordijnstoffen lampen, tapijten , woonaccessoires en kleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts