vrijdag 13 januari 2017

Antieke spiegels amsterdam

Antieke spiegels amsterdam

Bestel of kom langs in Tiel! Bespaar tot wel via kiesproduct. Antiekwinkel in hartje Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in antieke Franse spiegels , Franse kasten en kroonluchters. Bij onze maandelijkse inkoop selecteren we op authenticiteit en kwaliteit.


Het merendeel van onze spiegels , van origine Frans en Italiaans, is bladgoud vergul een deel bladzilver. De lijst is versierd met neoclassicistische details zoals een pijl en duifjes. De spiegel bevat het originele antieke spiegelglas. De bovenkant van de spiegel is gerestaureerd. Het online getoonde product kan in kleur verschillen met het fysieke product.


Wij verkopen uitsluitend Europees antiek en geen moderne reproducties. In onze werkplaats kunnen artikelen in overleg gerestaureerd en gestoffeerd worden. Tevens verhuren wij rekwisieten voor film en fotografie. Grote collectie (nieuwe en antieke ) meubels en decoraties, maatwerk van meubels in iedere houtsoort of kleur en eigen import van antieke meubels en verlichting uit Engeland. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De collectie bestaat uit meer dan 2spiegels uit de 18e en 19e eeuw. Alle spiegels zijn geselecteerd op authenticiteit en kwaliteit!


Bent u op zoek naar een fraaie spiegel voor uw kantoor of woning, een antieke spiegel , een barok spiegel of een grote zilveren wandspiegel? Wij hebben elke spiegel die u maar zoekt ! Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Een unieke locatie voor iedereen die van antiek en kunst houdt. In diverse stands en vitrines vindt u bijzonder aardewerk, porselein, schilderijen, sieraden, tafelgerei en nog veel meer.


Bent u een verzamelaar of op zoek naar een uniek cadeau? Gouden, zilveren, zwarte en witte spiegels. De antieke spiegel kan daardoor talloze verschijningsvormen hebben. De vroege exemplaren uit de 18e eeuw zijn uiterst zeldzaam, destijds was de spiegel een bijzonder kostbaar item en zij werden dan ook alleen door de welgestelde burgers en de adel gekocht.


Antieke spiegels amsterdam

De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Ook zijn wij speciaal gespecialiseerd in mooie grote spiegels van tot meter. Veel van onze antieke spiegels zijn oorspronkelijk gemaakt om een marmeren of zandstenen schouw te sieren.


Bekijk onze prachtige antieke en oude spiegels online of bezoek onze showroom 30. Wilt u een ingelijste spiegel of een spiegel voor in uw badmaker of uw tuin of de hal? Spiegels online bestellen. Bij Kunstspiegel ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een mooie antieke spiegel , voorzien van klassieke houten lijst. En een antieke spiegel is altijd een mooie gadget in je interieur!


Antieke spiegels amsterdam

Al onze antieke meubelen hebben één ding gemeen: het zijn stuk voor stuk opvallende antieke objecten die ook in een moderne omgeving of combinatie met moderne meubelen het verschil maken. Als antiquair en liefhebber vinden wij het belangrijk dan een antiek bureau, een antieke kast of een antieke tafel gewoon geschikt is voor dagelijks gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts