woensdag 25 januari 2017

Beits white wash

Find white wash beits vandaag! Van Beginner tot de Serieuze Visser. De KARWEI binnenbeits interieur white wash transparant 2ml is ideaal voor het langdurig beschermen van houten meubels binnenshuis.


Deze zijdeglanzende beits is transparant, waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. De beits op waterbasis droogt snel en is reukarm.

Verf Leverancier van Nederland! GAMMA tuinbeits transparant whitewash liter is ideaal voor het langdurig beschermen van bijvoorbeeld uw tuinhuis, schutting en pergola, ook als deze geïmpregneerd zijn. Deze glanzende, transparante beits is een oplosmiddel houdend product en is beschikbaar in diverse dekkende en transparante kleuren.


Lees het hele bericht over white wash. White wash verf, white wash beits voor alle houtsoorten, buiten en binnen. Voor een goed resultaat met white wash verf en white wash beits is één behandeling vaak al voldoende.


Wanneer u de kleur iets witter of grijzer wilt, dan kunt u het hout eventueel een extra laag geven.

De white wash beits heeft een Uv-filter en geeft het hout een witte matte uitstraling. Hoe meer lagen u aanbrengt des te lichter de vloer wordt. Eén laag is meestal voldoende.


Een binnenbeits met grey wash zorgt ervoor dat elk meubel een stoere look krijgt. Ook het populaire white wash effect creëer je snel en eenvoudig met binnenbeits van KARWEI. Kijk hier hoe je eenvoudig zelf vloeren of meubels whitewhasht. Bij KARWEI vind je allerlei soorten beitsen , zowel voor binnen als buiten.


Ook is het een optie om in plaats van white wash verf of beits een witte boenwas te gebruiken. Dit is een ‘normale’ meubelwas, aangevuld met kalk. Hierdoor krijg je een mooi, zacht-wit uiterlijk, waarbij de kalk in de nerf geboend wordt.


Graag willen wij het plafond van ons nieuwe huis voorzien van een white wash effect. Het oppervlak zal dus niet slijten door gebruik, maar dient wel lang mooi te blijven aangezien opnieuw behandelen een heel karwei is. Wij overwegen te beitsen of verniswas te gaan gebruiken.


Talens acrylverf prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Hallo allemaal, Ik ga een eettafel maken van steigerhout. Ik heb gekozen voor nieuwe steigerhouten planken. De vloer werd al snel een beetje lichtgeel door de laklaag en je ziet er verder alles op.


White wash is een verzamelnaam voor allerlei beits - of was-achtige verven die een witte waas op hout kunnen aanbrengen. Kalkwas en kalkpasta zijn bijvoorbeeld vormen van white wash. Deze zorgen beide voor een nóg transparantere finish. We gaan de bekendste varianten white wash bij langs: 1. CetaBever Schuttingbeits is een watergdragen beits , verkrijgbaar in verschillende transparante. White wash beits online kopen?


Steigerhoutbeits is speciaal ontwikkeld voor nieuw- en oud steigerhout. Moose Färg Vit Dimma white wash verf (witte nevel) is geschikt voor binnen en buiten. Geeft een witte waas ( white wash ) en beschermt.


Een laag beits biedt uitkomst! Door het hout te beitsen , bescherm je het tegen invloeden van buitenaf. Beits trekt namelijk dieper in het hout dan verf en heeft een vochtregulerende werking, waardoor het vocht er wel uit kan, maar niet in.


Zo hoef je nooit meer te stressen wanneer je een drankje morst. Ik las als tip op internet dat je het beter met een schone zachte niet pluizende doek kan aanbrengen. Alsof je je schoenen poetst.


Dan zie je de strepen van de kwast niet. Glad hout kan je even flink op schuren tegen de richting in, dan trekt de white wash mooi in de nerven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts