maandag 16 januari 2017

Raamfolie huisnummer

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. In groot en klein formaat. Op zoek naar een huisnummer bordje.

Bestel hier online, nu zonder verzendkosten. Bij ons koop je niet bij de tussenpersoon maar direct bij de fabrikant, incl. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


De raamfolie wordt op maat gemaakt, diverse mogelijkheden qua lettertype, kleur e. Ontwerp online uw persoonlijke raamfolie en bestel direct met onze designmodule. Raamfolie voor de voordeur met naam en huisnummer. Kaders, bloemen, straatnamen, foto’s u kunt het allemaal aan uw raamfolie toevoegen.

Natuurlijk is raamfolie met huisnummer ideaal om het traditionele huisnummerbordje te vervangen, maar het is ook zo dat vooral veel nieuwbouwwoningen tegenwoordig worden opgeleverd met veel glas in de deur. Je ziet het steeds vaker, voordeuren waarbij het raam voorzien is van een mooi strak raamfolie tegen inkijk en waarbij dan de naam van de familie, soms alle namen van het gezin, het huisnummer of zelfs de naam van de straat is geplotterd. Geplotterd betekend eigenlijk niets meer dan uitgesneden. Het is belangrijk dat je huisnummer goed zichtbaar is, bijvoorbeeld voor bezoekers en natuurlijk voor de postbezorger, maar dit hoeft niet met het standaard zwart-witte bordje.


Je kunt ook kiezen voor een mooie, bijzondere of vrolijke raamfolie met huisnummer , helemaal in je eigen stijl. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. Ook wanneer u het voor anderen duidelijk wilt maken op welk huisnummer u woont is dit raamfolie de perfecte oplossing.


U kunt het een en ander aanpassen in het menu om het folie zo nog meer naar uw wens te maken. Zo kunt u het lettertype van het huisnummer aanpassen en ook de grootte kan worden veranderd. Logo, huisnummer of naam in raamfolie snijden! Kies uit producten vanaf € 299.


Uw ramen zullen een prachtig zandstraaleffect krijgen. Deze raamfolie bevat de tekst “Familie”. Daarachter kunt u uw eigen achternaam laten plaatsen. Linksonder wordt uw huisnummer geplaatst.


Het geheel wordt door een lijn omkaderd.

Met voornamen, huisnummer inclusief hart en omkadering. Een mooie raamfolie voor een voordeur die twee ramen bevat. Tegelijkertijd kunt u met deze raamfolie uw gevoel van privacy vergroten. Een raamfolie ontwerp dat bijzonder mooie staat in combinatie met een groot raam in de voordeur.


In het onderste raam uw huisnummer. Onder het huisnummer worden de voornamen op een creatieve manier geplaatst. Ook een combinatie van voornamen met familienaam is mogelijk. Met behulp van de gebruiksvriendelijk handleiding en het gratis montage-rakeltje is de folie eenvoudig met water en zeep op uw raam te bevestigen. Wilt u ook uw huisnummer of naam uit raamfolie gesneden hebben?


Een leuke manier om je naam en huisnummer te laten zien én een vrolijke sticker voor op de ruit: het raamfolie sterren met huisnummer en naam is een leuke aanvulling. Dit is een goedkope raamsticker die u volledig kunt personaliseren. Het huisnummer en de namen worden uit het lichtdoorlatende matglas raamfolie gesneden zodat op deze plekken het heldere glas zichtbaar is.


Goedkoopste van Nederland! Dit raamfolie ontwerp is zeer geschikt voor elke vorm en soort raam. Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts