maandag 9 januari 2017

Bindbuis groen

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Gebruik deze bindbuis bij het opbinden van uw takken aan een frame. De bindbuis is super elastisch, hij zal dan ook uw takken niet insnoeren.


Zeer geschikt voor de boomkwekerij. Dezelfde kwaliteit als op houten. Deze webwinkel maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Een soepel en krachtig bindbuis. Geschikt voor verschillende doeleindes. Bijvoorbeeld voor het bevestigen van.


Groene bindingsbuis van PVC. Flexibele buis geschikt voor de fruitteeltsector. Verkrijgbaar in diameters en verschillende kwaliteiten.


Gemakkelijk te gebruikten voor het binden van uw stammen aan bamboestokken of andere materialen. Dan kunt u deze bindbuis uitstekend gebruiken om zelf de boom naar uw wens te laten geleiden.

Home Bestrijdingsmiddelen Middelen tegen groene aanslag Middelen tegen ongedierte Middelen tegen onkruid Middelen tegen schimmels Rug. Daarom worden producten bijna altijd binnen uur gelever maar in overleg is nog meer mogelijk. Haalt u materialen liever zelf op, dan kan dat op werkdagen van 08.


Het stevige materiaal is hol en een beetje elastisch, zodat de groei van de tak niet wordt belemmerd. Bindbuis Ø 2mm - groen 2m. Persoonlijk advies van specialisten Wereldwijde. Deze zachte bindbuis is elastisch en rekt uit waardoor het niet ingroeit in je planten.


Wanneer de plant te dik wordt barst de bindbuis. Je hoeft dit dus niet zelf los te snijden! Je kan deze groene bindbuis ook gebruiken voor het vastmaken van ander tuinmateriaal aangezien dit 1 weerbestendig is! Zo snijdt het de planten niet af of groeit het niet in. Deze bindbuis is elastisch en rekt dus mee wanneer de planten groeien.


Zo heb je er geen omkijken meer naar! Ledent bindbuis groen m kopen? Dit product is uit ons assortiment.


Het zwarte bindbuis van het merk Nature is zeer geschikt om planten, takken of bomen vast te binden aan een frame, paal of stok. Doordat het bindbuis zo elastisch is, heb je geen last van insnoering of ingroeiing. Het materiaal groeit namelijk mee met de betreffende plant, tak of boom.

Deze elastische bindbuis op rol is uitermate geschikt om takken van bomen vast te binden aan een frame, een paal of stok. Met deze elastische bindbuis heb je omwille van de elastische eigenschappen geen insnoering en ingroeiing. Deze verpakking bevat een rol van 50m uv-bestendige, zwarte bindbuis met een diameter van 3mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts