dinsdag 10 januari 2017

Gekleurde waxinelichtjes

Zet een paar van deze unieke doorzichtige waxinelichtjes bij elkaar op een tableau en je krijgt een prachtig schouwspel van kaars, licht en kleur. Vind de beste selectie gekleurde waxinelichtjes fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit gekleurde waxinelichtjes voor de dutch luidspreker markt. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


De toepassingen voor deze vrolijke en duurzame lichtjes zijn oneindig. Verkrijgbaar in vele kleuren.

Deze set van gekleurde theelichtjes is gemaakt van 1 biologische stearine afkomstig van kokos- en palmolie. De olie die voor de kaarsjes gebruikt wordt, is op organische en duurzame manier verkregen. Vervolgens wordt deze olie tot kaarsjes verwerkt door ambachtslieden in Noord-Duitsland.


Zeker als je ze combineert met elkaar en in een donkere omgeving aansteekt. Je kunt dus makkelijk een hele voorraad aanschaffen, zodat je altijd licht in huis hebt bij onverwachte momenten. Waxinelichtjes nemen nauwelijks ruimte in beslag. En hoe meer kaarsjes tegelijk je aansteekt, hoe sfeervoller het eruit ziet.


Bovendien kun je ook nog kiezen uit waxinelichtjes met verschillende branduren. We hebben gewone lichtjes, geurtheelichtjes, gekleurde waxinelichtjes , lichtjes met gekleurde vlammen en zelfs LED waxinelichtjes.

Wil je echt iets bijzonders, dan kun je ook waxinelichtjes laten bedrukken met een persoonlijke foto, een pakkende tekst of zelfs een bedrijfs- of verenigingslogo. Of als je huisdieren hebt, want niets is vervelender als je hond of kat langs een kaars loopt en die van tafel afstoot. Daarnaast leveren wij deze veilige sfeerlichtjes snel bij je thuis. Led waxinelichtjes zijn net zo sfeervol als gewone. Een zak met 1sfeerlichtjes.


De sfeerlichten hebben geen vervelende geur en branden ongeveer vier uur. U kunt met online voordeel theelichtjes en waxinelichtjes kopen in deze Bolsius en Gouda webwinkel. Voor het branden van de waxinelichtjes hebben we een mooie collectie waxinelichthouders.


Niks geeft zo’n winters gevoel als de kaarsjes op tafel. Het leukste is natuurlijk om deze kaarsjes zelf een beetje op te knappen met een. En uit ja gekleurde waxinelichtjes. En of gekleurde waxinelichtjes witte , geel is. Dit kleine waterdichte lampje werkt op knoopcel batterijen (inbegrepen) en geeft kleur.


Welke kleur is helaas vooraf niet te bepalen, u. Geniet van de prachtig gekleurde kaarsen die eruit zien als de echte zonder de warboel van kaarsvet en gevaarlijke vlammen. Vlamloze kaarsen zijn 1 veilig voor kinderen en huisdieren. Warm wit flikkerend led-licht. U ontvangt setjes van stuks.


Van waxinelichthouders kun je er nooit genoeg hebben.

Er is altijd wel plek voor een extra waxinelichtje. Er is dus altijd een waxinelichthouder die in jouw interieur past. Ben je op zoek naar een grote waxinelichthouder?


Als u de waxinelichtjes op ledverlichting op werkdagen bestel dan heeft u uw bestelling binnen één tot twee werkdagen in huis. Op de productpagina kunt u zien wat de geschatte levertijd is. Naast led waxinelichtjes hebben we ook schitterende led kaarsen.


Kerstkaarsen of home decoratie. Gekleurde theelichtjes geel en oranje stuks. LED rode flakkerende extra grote theelichtjes stuks. Verschillende gekleurde lichtjes.


Hier zie je een wilde mix aan kleuren, prints en patronen. We zien een Oosterse toren van gekleurde waxinelichtjes , een gekleurde lantaarn, een lichtslinger. Alles bij elkaar maakt dit het extra feestelijk. De Marokkaanse accenten geven het die gewilde bohemian sfeer.


Of je nu kiest voor grote kaarsen, kleine kaarsen of waxinelichtjes , ze brengen allemaal een beetje meer rust en warmte in huis. Het is erg leuk om een aantal verschillende soorten kaarsen met elkaar te combineren op een mooi plateau voor een speels geheel. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


De waxinelichtjes met branduren zijn een maatje groter en heten dan ook maxilichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts