maandag 16 januari 2017

Oude paneeldeuren jaren 30

Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing. Gratis Bezorgd En Tot Wel Staffelkorting! Jaren ’ deuren in stijl.


Deze stijl zien we steeds vaker terugkomen in het interieur waardoor oude paneeldeuren steeds populairder worden. Oude paneeldeur jaren -nr. Al onze oude paneeldeuren zijn van.

Nog goede paneel deuren met een zonder glas. Antiek tweedehands gebruikt. Onthoud de nummers van de deuren. Deze deuren worden ook wel ‘Bruynzeel deuren’ genoemd. We beschikken over paneeldeuren met glas, glas in lood of bruynzeeldeuren van vlaks tot vlaks.


Wij beschikken over 400maan Bruynzeel deuren. Bent u op zoek naar paneeldeuren uit de jaren ? Kijkt u dan hieronder of er iets voor u tussen zit. Afkomstig uit pand met en zonder glas.

Vele van deze oude paneeldeuren zijn voorzien van de zo geheten ‘bossing panelen’. Ook worden er zelfs hele nieuwbouwprojecten opgeleverd met nieuwe huizen in de jaren stijl. Het assortiment oude deuren van ‘t Achterhuis bevat ook diverse paneeldeuren uit de jaren 30. Ons aanbod oude deuren bestaat veelal uit oude paneeldeuren en zijn kenmerkend voor de jaren stijl woning. Bekijk de mooiste oplossingen voor je kamer en suite, marmeren schouw, paneeldeuren , erker en visgraat vloer in jaren stijl.


De jaren stijl geeft veel sfeer en karakter in huis. Ik geef je graag interieuradvies en kleuradvies in de jaren stijl. Op deze pagina vind je een selectie van onze voorraad authentieke deuren en paneeldeuren die allemaal een eigen karakter en historie uitstralen. Ontstaan vanuit een hobby en inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste specialisten in Den Haag en omstreken.


Door de karakteristieke details en elementen, is deze stijl ook toe te passen in nieuwe deurontwerpen. In een jaren ’ huis wilden we graag gewoon een schilderijtje op kunnen hangen en kunnen leven. Typische jaren ’ kenmerken in huis. Ons huis werd al ruim jaar bewoont door de oud -eigenaars. Zoals de makelaar samenvatte: “Het huis heeft een oude ziel”.


In de gang na binnenkomst is een afgeronde muur. Houten witte mdf binnendeur met glas en inliggende panelen. Model jaren landelijk of modern in ral zwart. Wij hebben hierbij gekozen voor producten die duurzaam zijn met die echte jaren uitstraling.


Bekijk ook eens onze bijzondere deurstoppers en raamuitzetters.

Blijf feedback geven op bijvoorbeeld Kiyoh, daar leren wij van. Wil je advies of iets specifieks vragen? Door deze vlakke panelen en een facet profilering krijgt deze deur een klassieke uitstraling.


Alle deuren uit deze serie zijn leverbaar binnen weken in iedere maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts