dinsdag 10 januari 2017

Flexa pure subtle river

Flexa pure subtle river

Bestel snel bij onlineverf. Lees onze vele reviews over River , gelegen in Meolans-Revel. Kleurcombinatie van onze designers.


Flexa pure subtle river

Ik stem ermee in dat ik de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Flexa ontvang,. Wij mengen elke kleur in de gewenste. Combinatie met neutrale kleuren. Je vindt bij ons uitsluitend kwaliteitsverven van topmerken, tegen aantrekkelijke prijzen. Watergedragen zijdeglanzende lak voor binen op hout, meubels, kozijnen, deuren.


Verwerken met kwast of anzarollers. Eventueel verdunnen met water, gereedschap reinigen met water. Nieuw, kaal hout voorbewerken met Pure grondverf. Flexa Pure Kleurstalen op Aformaat en kies morgen jouw kleur.


Zodra je de Pure kleurstalen niet meer nodig heeft stuur je ze retour en ontvang je binnen enkele werkdagen het aankoopbedrag van de stalen retour. Flexa is al meer dan jaar trendsetter op het gebied van kleur. Jaarlijks wordt in oktober de nieuwste verftrend bekendgemaakt. Naast kleur nemen ook innovatie en duurzaamheid een belangrijke plaats in bij dit verfmerk. Flexa richt zich hoofdzakelijk op doe-het-zelvers.


Je ontkomt er dus niet aan om Flexa verf te bestellen bij VERFWINKEL. Met onze kennis en ervaring kunnen wij de pigmenten selecteren die zorgen voor diepe intense kleuren met een langdurig mooie uitstraling. Op zoek naar Pure Verf of Lak?


Voordeligste verf webshop. Vind de beste prijs voor je Flexa pure en betaal zo nooit te veel. Specialistisch advies nodig? Bekijk ons uitgebreide Pure assortiment.


Verkrijgbaar in verfspeciaalzaken. Iedere kleur heeft verschillende tinten binnen het Pure pallet. Vind je bijvoorbeeld de kleur River erg mooi?


In de brochure van Pure by Flexa ColorLab ging ik eerst op zoek naar een vergrijsde groentint voor op de lange muur in de woonkamer. Ik twijfelde tussen “ Subtle Marble”, “ Subtle River ” en “ Subtle Jade”. Ik probeerde de kleuren even bij ons thuis uit, met behulp van de Flexa Visualizer App.


Deze pin is ontdekt door Annemieke de. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Deze verf is uitsluitend geschikt voor binnen. Ruim assortiment FlexaPure. De verf is reukloos en heeft amper vuilaanhang en dat maakt de verf geschikt voor binnen.


Kleurenwaaier is officieel dealer van de professionele Flexa producten. Gratis verzending vanaf €50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts