dinsdag 17 januari 2017

Hammerite radiatorlak wit

Hammerite radiatorlak wit

Hammerite Radiatorlak Wit tot goedkoper. Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Ondanks de hoge temperaturen blijft de radiator mooi van kleur. Het is speciaal geschikt voor duurzame bescherming van radiatoren, warmwaterleidingen en cv-buizen. De lak geeft een duurzame bescherming, is hittebestendig en.


HAMMERITE Radiatorlak wit 7ml. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Het is een decoratieve roestwerende lak op waterbasis en is speciaal geschikt voor een toepassing op radiatoren en. De radiatorlak geeft een duurzame bescherming, is hittebestendig en vergeelt niet. De lak is te verkrijgen in twee kleuren: wit en gebroken wit.


Dus wilt u uw verwarming of warmteleiding goed onderhouden en voorzien van een. Een oude radiator, soms vergeeld en met afbladderende verf of zelfs roestschilfers, kan je vervangen. Maar als hij zijn werk nog goed doet, kan je hem net zo goed verven. In deze video laten we zien hoe je dit doet.


Lees de volledige productomschrijving. RADIATORLAK hammerite radiatorlak is een hittebestendige lak op terpentinebasis, speciaal voor radiatoren en warmwaterleidingen. Niet vergelende radiatorlak die bestand is tegen hoge temperaturen kleur: wit potten wit satijn beschikbaar potten wit mat bes. Vul je postcode of gemeente in en druk op Beschikbaarheid tonen.


Je ziet dan de voorraad van dit product in de dichtsbijzijnde Hubo winkels. Radiatoren kunnen in de loop van de jaren vergelen of verroesten. Fris je verwarming op door een nieuwe laag radiatorlak aan te brengen.


Wil jij graag eens iets anders dan een standaard witte radiator, dan kun je kiezen voor een leuk kleurtje radiatorverf. BTC Spuitbus Radiatorlak Wit Hoogglans 4ml. Dit is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. Meer informatie vindt u in onze webshop. De zijdeglans lak in de kleur wit (7ml) is slijtvast, sneldrogen warmtebestendig en verkleurt bovendien niet.


Hammerite radiatorlak wit

De meeste radiator verven zijn en alleen in de kleuren wit en gebroken wit , echter bij ons kunt u elke gewenste kleur bestellen. Wij hebben Radiatorverf zowel in spuitbus als in blik. Deze radiatorverf is dan ook geschikt om binnen te schilderen. Klusartikelen voor de laagste prijs. Sterke hechting op ferrometalen.


Door onze lage kosten en goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u, met scherpe prijzen, professioneel gereedschap en doe-het-zelf-artikelen leveren. Het artikel is uitverkocht. Direct naar de goedkoopste 3. Bekijk alles met hammerite wit ! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.


Hammerite radiatorlak wit

Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een. Help anderen en geef jouw mening over dit product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts