dinsdag 17 januari 2017

Fotolijstje voor pasfoto

Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Specialistisch advies nodig? Fotolijsten tot - voordeel! Al deze lijsten zijn dus geschikt voor pasfoto formaten.


Alle lijstjes voor dit pasfoto formaat zijn voorzien van een standaard.

Lees hiervoor de omschrijving van elk product. Verder zijn ze allemaal voorzien van echt glas. Koop uw fotolijstje voor uw pasfoto snel en eenvoudig online in onze webwinkel. Grote voorraad en zeer snelle levering. Nu korting en Gratis verzending!


Leuke zwarte muursticker in de vorm van een boom met fotolijstjes Deze leuke zwarte muursticker in de vorm van een boom met fotolijstjes is een mooie decoratie voor in je huis. De muursticker bestaat uit een vel met daarop afzonderlijke.

Het fotolijstje bestaat uit twee losse elementen, waar uw foto tussen wordt geklemd. Hiervoor is de lijst voorzien van krachtige magneten. Wij zorgen dat deze op het juiste formaat afgedrukt en ingelijst wordt.


Verzilverde fotolijst drieluik voor drie pasfoto ’s. Voor 22:bestel morgen in huis! Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie.


Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Kies uit 1producten vanaf € 95. Altijd korting op je basisverzekering. Je kunt niet alleen het fotolijstje bij ons bestellen maar ook direct een foto afdruk erbij.


Bij de bestelling zorg je ervoor dat je je foto upload en wij zorgen ervoor dat de foto in het juiste formaat in het fotolijstje ingelijst en verstuurd wordt! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Maak je beeldje nog specialer door het fotolijstje er bij te bestellen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Zo heb je een leuk beeldje en de foto van bijvoorbeeld je geliefde op je bureau staan. Zilverstad Mini 4xvoor pasfoto. Javascript in uw browser te activeren.


Een prachtige fotolijst of fotolijsten vind je bij ons! Wij bieden een uniek niet alledaags en uiteenlopend assortiment in bijna alle afmetingen, kleuren, materialen en stijlen. Ze zijn ergens op de markt, alleen ik kan ze nergens vinden.


De fotolijstjes zijn een leuke aanvulling voor elk interieur en doordat een fotolijstje in vele stijlen en kleuren verkrijgbaar zijn is de keuze enorm. Deze worden vaak voor de kleinere fototjes toegepast en zijn makkelijk op uw dressior en kast te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts