dinsdag 24 januari 2017

Rood fluweel stof

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Zoek naar fluweel stof op de nieuwe KensaQ.


Nidek fluweel stof rood , geschikt voor kleding (sint en piet kostuums), gordijnen en bekleding.

Het is ook mogelijk om eerst een stofstaal te bestellen van één of meerdere stoffen naar wens. Je bestelt een monster door op de pagina van een stof naar wens te klikken op `stofstaaltje bestellen`. Fluweel donker rood zoals de mantel van Sinterklaas. Gebruikt u de pool omhoog dan wordt deze stof donkerder van kleur met de pool naar beneden krijgt unbsp;een fletsere kleur.


Deze fluweel heeftnbsp;en een natuurlijke glans. Hierdoor kunt u zelf de kleur en kwaliteit bekijken en even aan de stof voelen. Stevige katoenen kersen rood fluweel , geschikt voor o. Bij gebruik voor gordijnen is het voor kleurbehoud van de natuurlijke grondstoffen raadzaam een voering te gebruiken.

Bent u op stof naar een chique gladde en zachte stof met een luxe uitstraling voor bijvoorbeeld een galajurk of rok, bekijk dan ons assortiment lycra velours, ook wel bekend als velvet of fluweel. Onze velours is stevig, met een prachtige subtiele glans en een beetje stretch! Het was vroeger al het inbegrip van luxe.


Vanwege de zeer intensieve en dure productie konden alleen de adel en rijke burgers zich de stof veroorloven. Het wer net als brokaat, gebruikt voor het maken van koningsmantels, maar ook als bekleding voor luxe meubels. Nicky velours is een heerlijke stof die zacht aanvoelt en rekbaar is.


Het heeft heel veel weg van fluweel. Het verschil met fluweel is dat fluweel niet rekbaar is. Bepaal uw eigen afname van Velour de Panne stof Voor het afnemen van stoffen hanteren wij gewoonlijk stoffen per meter, maar u kunt bij het maken van uw bestelling ook tot achter de komma uw maat opgeven.


Stoffen Online heeft een uitgebreid assortiment kleuren in Nidek Fluweel. Design van gerenommeerde merken. Gratis verzending, snelle levering - Koop nu! De nieuwste trends van het seizoen.


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Ontdek ze allemaal bij OTTO! Hier vind je wat jij zoekt! Dit is een mooie diep rode fluwelen stof.

Neem eens een kijkje in mijn winkel! Voor (kerst-) decoratie geschikt, maar ook voor kleding, gordijnen e. Rode polyester fluweel met lichte glans, geschikt voor bekleding en gordijnen. Deze stof heeft een geweven rug, wat extra sterkte geeft. Verkoop van stoffen , fournituren en toebehoren.


De velour de panne is gemaakt van 1 polyester en is verkrijgbaar in meer dan verschillende kleuren. Een zachte en soepele stof met een lichte stretch in de breedte. Velours is het Franse woord voor fluweel.


Er zijn verschillende oppervlaktes mogelijk bij velours de panne. Dit kan door het losmaken van de poollussen. Een velourse stof met een pool kunt u vergelijken met.


Bij problemen, en dat kan gebeuren, wordt er ook zeer snel ingegrepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts