vrijdag 13 januari 2017

Gekleurde plaids

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Alle plaids vind je op beslist.

Bestel simpel jouw woondekens online. Gekleurde Plaids koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Een echte feelgood- plaid met paisleypatroon in vrolijke kleuren.


Beide kanten zijn gemaakt van hoogwaardig afgewerkt puur katoen en afgestikt met siernaden. De plaid valt zo licht dat u deze zelfs op zwoele zomeravonden zou kunnen omslaan. Ligt u het liefst op de sofa als u wilt ontspannen?

Ook dan kunt u onder de vrolijke paisleyplaid heerlijk. Begin van een dialoogscherm, inclusief navigatie met tabs om een account aan te maken of op een bestaand account aan te melden. Zowel registratie als aanmelding. Heb je de vrolijk gekleurde collectie plaids en kussens van Loods goods al gespot?


Kom snel naar de winkel of online shop want deze accessoires wil je niet missen. Met plaids en grand foulards maak je van je huis een thuis. Een plaid wordt ook wel een woondeken genoemd. Deze behaaglijke deken sla je even over je benen als je het wat fris begint te worden, of je legt hem over de bankleuning als zachte steun. Een grand foulard is een grote sierdoek die vaak over de bank wordt gedrapeerd.


We hebben plaids in verschillende kleuren en texturen en dekens waarin je je lekker kunt nestelen. Een kleedje maakt je interieur helemaal af. Heerlijk zacht en perfect als extra laag om onder te kruipen. Unieke collectie wollen dekens, wollen plaids , militaire dekens en babydekens.


Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol. Plaids maken je woon- en slaapkamer gezellig en warm. Op zoek naar een plaid die perfect in jouw interieur past?


Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres.

Wij beschikken over een groot assortiment aan plaids in verschillende kleuren en patronen. Kies uit producten vanaf € 190. Een heerlijk groot deken om lang warm te blijven. De afmeting van het fleecedeken is 1x 95.


Van onze gekleurde plaids gaan ongeveer vijftien stuks per week over de toonbank. Ze komen uit India en zijn van mohair, zacht en warm. Voor euro is het een meepakker.


We verkopen hier ook kelims, dat zijn handgeweven vloerkleden, gordijnen en meubels. Producten waar mensen langer over moeten nadenken. Waarom doen de plaids het nu zo goed?


Het plaid Winter is geweven volgende de Jacquard weeftechniek. Daardoor is dit plaid extra warm. Vintage gekleurde deken dralon rood groen oranje € 150.


Want dat is fijn, om even onder je eigen dekentje te kruipen. Dit grof geweven plaid is van 1 katoen en is afgewerkt met geknoopte kwastjes. Met het leren label hang je het kleed zo aan een kast of haak. Klippan wollen plaidsKlippan heeft een ruim assortiment wollen plaids gemaakt van verschillende samenstellingen zoals eco lamswol, merino wol en gewone lamswol.


Ons uitgebreide assortiment bevat plaids gemaakt van diverse materialen en voorzien van verschillende kleuren en dessins. Daarnaast is het een sfeervolle toevoeging aan je interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts