maandag 30 januari 2017

Kirsten knetsch

Kijk eenvoudig de nieuwste films thuis via Smart TV, mobiel of game console. Geen abonnement, betaal per film. Neem een kijkje op de website voor meer informatie zoals onze contactgegevens en ook een. De tandarts en medewerkers zijn zeer deskundig en altijd vriendelijk.


Er heerst een fijne sfeer, zijn flexibel en ik voel me hier zeer op mijn gemak.

De afwisseling maakt het juist zo leuk. En in: een afwisselende invulling van haar vrije tijd. Inspiratie krijgt ze buiten tijdens het hardlopen. Reviews Super attent en vakkundig team - en. Wij houden van tanden, maar ook van de mensen erachter.


Wij zijn makkelijk bereikbaar, parkeren kan in de Raaks. Indien we contracten met enkele verzekeraars aan zouden gaan, is het mogelijk dat voor patiënten die daar verzekerd zijn andere tarieven gelden. Wij willen al onze patiënten gelijk behandelen.

Ik heb een tandverzekering. In sommige gevallen verwijzen we door naar een orthodontist. Ik ben trots op mijn tanden. Een beetje van mezelf en een beetje van de tandarts. Een mooi gebit moet je koesteren.


Door er elke dag goed voor te zorgen en door regelmatig voor controle naar de tandarts te. Er is waardering met een gemiddeld cijfer van geplaatst. Op deze profiel pagina worden alleen wedstrijdtijden getoon trainingstijden zijn enkel voor de gebruiker zelf zichtbaar. Kirsten Knetsch heeft functie op zijn of haar profiel.


Zoekt u meer informatie of persoonsbeoordelingen van bijvoorbeeld uw behandelende tandarts kijk dan bij het kopje medewerkers onder overzicht praktijk. Het is een kleinschalige en persoonlijke tandartspraktijk. Met een lach, voor een lach. Achter de deuren van ons authentieke pand in de Oude Stad van Haarlem vindt u. Hoog bejaarden dienden hun naam en. Haarlem, Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt.


View the profiles of professionals named Knetsch on LinkedIn. Met dit formulier kunt u een wijzigingsvoorstel indienen bij de databankredactie.

Tandarts Knetsch in haarlem - Maak direct een afspraak. Do you want to remove all your recent searches? Naar de inhoud Naar de extra informatie aan de onderkant.


We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Sehen Sie sich die Profile von Fach- und Führungskräften namens „ Knetsch “ auf LinkedIn an. Op zoek naar een tandarts in Haarlem?


Bekijk alle tandartsen en vergelijk praktijkgevens, openingstijden, specialismen en reviews van alle tandartspraktijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts