donderdag 26 januari 2017

Dino muursticker

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Vind hier alle deals in National! Kies voor een wandposter of voor stickers en maak de allermooiste dinosaurus slaapkamer. Alle artikelen uit eigen voorraad.


Dinosaurus muurstickers en behang.

Verschillende afbeeldingen en maten! De muursticker dinosaurussen aanbrengen is eenvoudig en kan in één geheel. Het enige dat op de ondergrond blijft zitten zijn de dino ’s. Er zitten geen transparante randen aan de dinosaurussen.


Wij maken de stickers van hoge kwaliteit vinyl. De dino ’s zijn hierdoor geschikt voor zonlicht, regen en harde golven. Is uw zoon of dochter ook groot liefhebber van stoere dinosaurussen?


Dan is muursticker dinosaurus zeker iets voor uw kind.

Deze muursticker bestaat namelijk uit de afbeelding van een stoere dino. Onder deze afbeelding wordt de naam van uw kind afgedrukt. U kiest zelf de kleur en de afmeting van de muursticker slaapkamer. Bij Kidzstijl vind je veel muurstickers. Plak een brachiosaurus naast het bed en de T-Rex op de deur.


De grote stickers zijn behoorlijk indrukwekken dus lef van de kleine is nodig! Zijn de prehistorische beesten voor jouw kindje toch wat te angstaanjagend? Hele gave dinosaurus muurstickers voor in een stoere kinderkamer voor jongens en meisjes. Stickerbox met in totaal stickers. Van een Brontosaurus tot en T-Rex, een Stegosaurus tot een Triceratops en zelfs een baby dino die net uit zijn ei komt.


Bent u op zoek naar een spannende touch in de kamer? De dinosaurus lijkt net het gat in de muur uit te komen met een 3D effect! Maak de jungle kamer helemaal af of verras de kinderen met deze muursticker. Koop nu en bespaar geld vandaag.


De sticker is verkrijgbaar in verschillende formaten. Profiteer van deze aanbieding! Een collectie muurstickers draken en muurstickers dinosaurussen.

Als jouw zoon of dochter gek is van dinosaurussen. Muursticker Dino met eigen naam - Decoreer de muren van de kinderkamer met deze gepersonaliseerde muursticker ! Wil je snel een tof resultaat creëren? Ga dan aan de slag met onze muurstickers. In een handomdraai heb je die ene saaie muur omgetoverd tot een echte eyecatcher.


Onmisbaar op elke kinderkamer. Hoogte twee grote dino's cm. Prachtige set dinosaurussen van vinyl muurstickers. Uiteraard is het ook mogelijk een persoonlijke aanpassing te laten doen. Neemt u hiervoor contact met ons op.


Daarbij kunt u denken aan muren, deuren, ramen, spiegels. Stoer voor de kinderkamer en lief en zacht voor de babykamer. Het nachtlampje voor alle kleine dino fans!


Een schattige dino waar je niet bang voor hoeft te zijn, die over uw kindje waakt terwijl het zachtjes in slaap valt. Deze dino sticker ie ideaal is voor de kinderkamer van je kleine kinderen tot en met jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts