maandag 16 januari 2017

Houten deurstopper

Kwaliteit voor de beste prijs! Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 29. Groot aanbod tuinartikelen online! Deze zware houten deurstopper heeft een gewicht van circa kilo.

De deurstopper in de vorm van. Deurstopper marmer blok - wit. Wanneer je een deurstop koopt kijk dan goed naar de locatie waar je deze plaats. Een deurstopper voor buiten moet bestand zijn tegen de elementen, kies dan voor bijvoorbeeld roestvrij staal, hiermee voorkom je beschadiging door regen.


Deze houten deurstopper in de vorm van een wig heeft een driehoekige vorm waardoor deze deuren stopt met open of dichtslaan. Aan de onderkant bevindt zich een anti-slip rubber waardoor de wig niet gaat glijden. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis!

Grote houten deurstopper met stof aan de zijkanten en de tekst Long. Een houten deurstopper in leuk design die ervoor zorgt dat de deur niet dichtslaat. Je kunt kiezen uit verschillende, of kies ze allemaal! Houd van je deuren door ze te beschermen met goede deurstoppers.


Daarmee voorkom je onnodige reparaties aan de deur én krassen of butsen op jouw muur, plint of deurkruk. Onze deurstoppers zijn uitgevoerd in verschillende finishes, compleet met een stevig rubber. Kijk bijvoorbeeld eens naar de strak vormgegeven aluminium deurvangers. Deze geven je interieur een eigentijdse uitstraling.


Deurvangers online kopen Bij Praxis vind je altijd de beste deurstoppers en -vangers, passend bij de inrichting van jouw huis. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Dé specialist op het gebied van deurbeslag.


Bekijk ons ruime assortiment hier! Wat zien de katten er lief uit met hun belletjes! Deze katten zijn niet alleen leuk voor de kattenhouder, maar zorgt er ook voor dat de deur niet dichtslaat!


Ambachtelijk uit hout gesneden deurstoppers. Daarnaast voorkomt het rubber dat je deur of vloer beschadigt.

Ideale deurstopper voor in huisDeze kwalitatief hoogwaardige deurstopper van. Een deurstopper houdt uw deur of raam in bedwang. Ga je voor een warme houten deurwig of een moderne RVS deurvastzetter? Zo voorkomt u dat er bij het openslaan beschadigingen aan uw binnenwerk ontstaan. Een buts in de lak is snel gemaakt.


Een kras op de vloer kan blijvend zijn. Dit is niet nodig als u een kleine investering wilt doen. Kinderen en huisdieren kunnen gemakkelijk naar binnen en naar buiten lopen.


De zetter is bestand tegen weer en wind. Je bedient de deurstopper buiten eenvoudig met je voet, je hoeft niet te bukken als je het apparaat wilt vastzetten of ontgrendelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts