vrijdag 27 januari 2017

Spencer grijs

Spencers in diverse kleuren. Tot korting bij Schulte Herenmode tijdens onze wintersale. U krijgt direct een bevestiging. Shop je favoriete merken op Stylight. OLYMP HEREN SPENCER – spencer van 1 zuiver scheerwol (merino).


Spencer grijs

Het voordeel van het dragen van een spencer is veel bewegingsvrijheid en het is niet al te warm. Hij geeft net even wat extra warmte op de schouders en rug en is goed draagbaar bij een kostuum of gewoon met een bijpassend overhemd op de spijkerbroek thuis. Anna Dames Gebreide spencer Grijs online kopen?


Voor 15:uur bestel volgende dag in huis! Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u. In het voorpand is een streepdessin verwerkt met een zandkleurige draad.


Dit zorgt voor een prettige onderbreking. Makkelijk te stylen spencer met een col. Betalen bij Van Dal Mannenmode kan op de manier waarop het u het beste uitkomt.


Door goede beveiliging hoeft u zich geen zorgen te maken om de privacy van uw gegevens. Grijs -wit gestreept hesje maat 1van doerak. Het betreft hier alleen het hesje niet het hemd. REDMOND HEREN SPENCER – fijn gebreide katoenen heren spencer met een V-hals in het antraciet grijs gemêleerd. Dit model heeft een licht getailleerde pasvorm voor optimaal comfort.


Spencer grijs

Gemaakt van 1 katoen en bij de boor armsgaten en bij de zoom voorzien van een subtiele elastische rib. The Heart Of Dublin City Centre. Fijn gebreide grijze effen spencer van Casa Moda met V-hals.


Book Direct now On Official Site. Deze spencer heeft een elastische tailleband wat zorgt voor een mooie pasvorm. Dit multifunctionele artikel kan casual op een spijkerbroek gedragen worden of zakelijk over een overhemd op een pantalon. Een heerlijke comfortabele spencer om te dragen. Een spencer voor heren maakt elke outfit chic en zorgt altijd voor een beetje extra elegance.


U kunt een heren spencer kopen wanneer u op zoek bent naar een kledingstuk dat uw outfit meer stijl geeft en dat u toch lekker warm houdt. Shop spencers voordelig en gemakkelijk online hier bij To Be Dressed. Geef je outfit net dat beetje extra met een mooie spencer.


Draag een heren spencer over je overhemd en je creëert meteen een geklede look. Deze combinatie leent zich ook perfect met een stropdas! Laat u verrassen door ons ruime aanbod en onze aantrekkelijke prijzen! Voor een optimale werking van onze website maken wij gebruik van cookies. Fijne afwerking met rib boordjes bij de zoom, armsgaten en hals.


Spencer grijs

Zeer geschikt om te combineren op een uni kleurig overhemd van bijvoorbeeld OLYMP. Ideaal voor de koudere dagen, ook in de zomer. De spencers zijn van een niet te warme dunne merinowollen weving.


Noppies spencer trui, grijs diagonaal gestreept.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts