woensdag 18 januari 2017

Hammerite metaalontvetter

Hammerite Metaalontvetter prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontvetters online al vanaf €79. Ruim assortiment, laagste prijs. Deze ontvetter verwijdert stof, vet en vuil van kale of geschilderde metalen oppervlakten en verbetert de hechting van verf.


Hammerite metaalontvetter

Gebruiksaanwijzing Metaalontvetter. Draag geschikte handschoenen. Voor gebruik goed schudden. Verwijder de veiligheidssluiting van de spuitmond.


Aanbrengen op het te reinigen oppervlak en schoonvegen met een vochtige doek of spons. Het is veilig voor bestaande verflagen en voorkomt de vorming van zogenaamde vliegroest op kaal metaal. Toepassingsgebied Geschikt voor kaal en geverfd metaal. Eigenschappen Verbetert de hechting van verf. HAMMERITE Metaalontvetter 5ml.


Hammerite metaalontvetter

Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Primer of grondlaag is overbodig. Veilig voor bestaande verflagen.


Voorkomt de vorming van zogenaamde vliegroest op kaal metaal. Watergedragen reinigingsmiddel op basis van natrium-hydroxide met toevoeging van een. Ideaal om een ondersteuning te verven. Het verwijdert vet, roet, stof en andere vuil van naakt of gelakt metaal objecten.


Het reinigt en ontvet grondig maar tast. De ontvetter reinigt en ontvet metalen waardoor stof, vet en vuil worden verwijderd. Daarnaast zorgt het voor een betere hechting van de verf. Vul je postcode of gemeente in en druk op Beschikbaarheid tonen.


Je ziet dan de voorraad van dit product in de dichtsbijzijnde Hubo winkels. De ondergrond moet droog zijn, en vrij van loszittende roest, verontreiniging, vet en zand. Eventuele walshuid van nieuw staal verwijderen d. METAALONTVETTER hammerite metaalontvetter is de ideale voorbehandeling bij het schilderen van metalen voorwerpen. Verfspullen Soort verfspullen.


Let op: Walshuid van nieuw staal verwijderen d. Het voorkomt tevens de vorming van zogenaamde vliegroest op kaal metaal. Er werden nog geen artikelen geselecteerd. De exacte prijs per eenheid en leverbaarheid wordt hier. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste.


Dit merk combineert namelijk een primer, afwerklaag én grondlaag in één product. Dit scheelt één of meerdere lagen primer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts