dinsdag 31 januari 2017

Behang tienerkamer jongen

Bijzondere complete jongenskamers met mooie en luxe afwerkingen, zoals LED verlichting. Veilige kindermeubels van hoogwaardige Europese kwaliteit. Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 1. Motieven in behang zijn er met grote sterren of juist kleine sterren, kleurrijke strepen of juist zwart-wit, stippen opvallend of juist heel rustig.


Jongensthema`s zijn stedelijk zoals muren, graffiti, steden en transport zoals auto`s, vliegtuigen en boten.

Voor het behangen heb je alleen water nodig! Fotobehang Tienerkamer ( jongen ) 1 Milieu-vriendelijk Online configuratie Wij helpen je een patroon uit te kiezen! Met behang geef je een slaapkamer binnen no time een andere uitstraling. Voor elke tienerkamer stijl is op het web mooi behang te vinden. Ook in het artikel tienerkamer behang op onze website vind je leuke inspiratie.


Van ‘houten’ behang tot fotobehang met een mooie zonsondergang! Het leukste jongensbehang speciaal voor jou verzameld.

Wij zijn gegarandeerd het goedkoopst ! Een tienerkamer mag natuurlijk niet te kinderachtig zijn, maar moet toch ook iets gezelligs hebben. En, voldoende ruimte om te kunnen studeren. Belangrijk is eerst te kiezen voor een stijl. Houdt jouw tienerzoon van vrolijke kleuren, dan is dat een mooi uitgangspunt voor zijn kamer.


Een overzicht van onze verschillende kollektie`s behang en fotobehang voor de jongenskamer. Javascript is uitgeschakeld. Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediƫnten om jouw huis tot een thuis te maken. Tienerkamer behang op maat gemaakt Als je een keuze voor een mooi tienerkamer behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen.


De collectie bestaat uit vele unieke prints voor elke kinderkamer. Van babykamer tot tienerkamer , door de tijdloze dessins zal jouw kind een lange tijd plezier hebben van het behang.

Het behang wordt duurzaam geproduceerd en is FSC-gecertificeerd. Noordwan Room Seven en Eijffinger. Bij ons vindt u heel divers assortiment, een zeer groot aanbod van de mooiste producten van midden tot het hogere segment. Zelfklevend behang of vliesbehang wat je aanbrengt met behanglijm.


Behang jongens bij IKenIK. Met raufaserbehang kun je scheuren wegwerken. Het hipste en leukste tienerkamer behang vind je bij ESTAhome. Ontdek onze collecties en laat je inspireren!


Modern behang met prints van bijvoorbeeld Eijffinger, zij hebben ook Wallpower behang (wandgrote dessins) o. Is het grote aanbod van kinderkamerbehang niks voor jou verdiep je dan eens in de mogelijkheden van fotobehang en geef een persoonlijke tint aan de kinderkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts