dinsdag 24 januari 2017

Maileg meubeltjes

Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Meubeltjes van hout , metaal of stof. Geen verzendkosten vanaf €50.

Origineel speelgoed met oog voor detail. Met een achtergrond als illustrator neemt Dorthe sindsdien alle ontwerpen voor haar rekening. Dorthe heeft een unieke en authentieke stijl, welke je terugziet in de collectie.


Maileg kinderstoel voor baby, off-white. Zijn ze uitgespeel dan staat het speelgoed ook leuk op de slaapkamer maar ook zelfs in de woonkamer! Enorm populair zijn de prachtige konijnen en hazen verkrijgbaar in verschillende maten met bijpassende accessoires.


Even bekend zijn de lieve muisjes in hun luciferdoosjes! Huis wordt verkocht zonder meubeltjes en muisjes.

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Kosteloos tot in de woning geleverd! Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak.


Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Bekijk het bord maileg van atelierbep, dat wordt gevolgd door 7mensen op Pinterest.


Bekijk meer ideeën over Poppen, Theekoekjes en Muis knutselen. Wij verkopen de leuke originele knuffelbeesten, poppen, rammelaars en kaarten. Baby- en kinderwinkel S-factory verkoopt creatieve kinderdecoratie, bedding en verzorgingsprodukten van de allerbeste merken, zoals Anne-Claire Petit, Bibelotte. Lees hier hoe groot de muisjes zijn en hoe de meubeltjes uit de shop hier bij passen Nieuw blogitem:. De meubeltjes komen in mooie kleuren als poederroze, mintgroen, wit en goud.


Alle meubeltjes combineren qua style en kleur goed met elkaar en ze zijn te schattig qua vormgeving.

De oven met gasfornuis en het kastje zijn gemaakt van stevig karton. De koekenpan, het vergiet, de grote pan en het keukengerei zijn gemaakt van metaal. Muizenfamilies, konijnenfamilies, rammelaars, tandendoosjes en nog veel meer. Wij zijn groot fan van de familie muis, jij ook?


Van spijlen bedjes, tot keukentjes en voor de mini muizen kinderwagentjes etc. Schuif hier een set mooie eetkamerstoelen bij aan en het dineren voor de muizenfamilie kan beginnen. Het huis heeft verdiepingen en een zolder.


Alle knuffels worden met de grootste zorg en liefde gemaakt, met materialen van de hoogste kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts