dinsdag 10 januari 2017

Sprekend horloge

Vandaag bestel morgen in huis! Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke.


Er zijn zowel Spraakhorloges, Braillehorloges, als Slechtziend horloges beschikbaar. Gratis verzending boven €3- jaar garantie Voor 16:bestel morgen in huis. De sprekende horloges van SenseWorks kunnen zowel analoog als digitaal de tijd uitspreken oftewel ze beschikken over een 12-uurs of 24-uursklok.


Er zijn sprekende horloges die ook de dag en datum kunnen uitspreken of een uursmelding hebben, ook sprekende horloge met wekfunctie is een mogelijkheid zo kan het horloge ook als alarmklok functioneren. Blind- of slechtziendheid kunnen hier een oorzaak van zijn. Een sprekend horloge biedt dan eventueel oplossing.


Op deze pagina kunt u de diverse sprekende horloges bekijken die wij aanbieden. Sprekende horloges voor slechtzienden en blinden Sprekende horloges voor blinden en slechtzienden. Als u vragen heeft over dit product dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Nederlands sprekend horloge met zéér duidelijke spraak. Dit sprekende horloge spreekt door middel van een natuurlijk ingesproken stem.


Het horloge is eenvoudig in te stellen en te bedienen met de toetsen bovenop het horloge. Het unisex horloge spreekt naast de tijd ook de dag en de datum uit. Het RVS uurwerk zorgt voor een stijlvolle afwerking en het horloge is voorzien van een alarmfunctie.


Sprekend horloge

Sprekend horloge voor tijd en muziek Dit is een sprekend horloge en heeft twee functionaliteiten. Met een druk op de knop vertelt het je hoe laat het is. Daarnaast kun je ook een TF geheugenkaart erin stoppen met muziekbestanden.


Deze kunnen door het horloge worden afgespeeld. Het heeft bovendien een stoer model met groene legerkleuren. Bijvoorbeeld voor mensen die blind of slechtziend zijn. Zoekt u visuele hulpmiddelen voor thuis, school, werk of hobby?


Ruim assortiment al vanaf € 199. Binnen uur Thuisbezorgd! Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Specialistisch advies nodig?


Een horloge voor slechtzienden is niet van een regulier horloge te onderscheiden en een pratend horloge spreekt zowel de tijd als de datum uit. Horloge voor slechtzienden. De mogelijkheid om als gebruiker het horloge te laten spreken maakt het voor iedereen mogelijk om zonder te kijken over de tijd te beschikken.


Sprekend horloge

Met dit sprekend horloge weet je altijd direct hoe laat het is - ook als je een visuele beperking hebt. Laat je adviseren bij Goed thuiszorgwinkel. Maar niet alleen bij een beperking een speciale klok zoals een seniorenklok handig.


Ook in bijvoorbeeld grote of donkere ruimten, kan een speciale klok handig zijn. Voor kinderen kan een speciale kalenderklok ook handig. Door op de knop te drukken spreekt het horloge hardop de tijd uit.


Sprekend horloge

Worldwide Vision biedt een ruim assortiment aan hulpmiddelen voor blinden, slechtzienden, senioren en ouderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts