dinsdag 31 januari 2017

Gordijnen tzum

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Bekijk het gehele assortiment gordijnen.

Of bezoek één van onze winkels. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Inbetweens laten veel licht door, maar houden de inkijk van buitenaf tegen. Door te kiezen voor hoge gordijnen laat je een kamer ruimer lijken. De stof Raw is een geweven stof met de uitstraling van linnen.


Dit geeft het gordijn een stoere, casual look. By- Tzum Gordijnen op maat bestellen. Een gemakkelijke lifestyle met byTzum gordijnen en woonaccessoires.


Natuurlijke comfort is de oorsprong van byTzum.

Tzum is een Fries plaatsje vlakbij de Afsluitdijk. Tzum ligt daar als dorp te midden van de natuur. Jij stelt zelf je gordijn samen en wij maken ze voor jou op maat. Het licht geeft een spannend effect aan gordijn Desire omdat de stof dubbel geweven is, een subtiel kleurverloop heeft en speelt met het grafische dessin. Tip: maak het gordijn extra lang waardoor het op de grond hangt.


Maak het extra warm met het beige gekleurde vintage leren kussen Tyr en de heerlijk zachte wolmix plaid Lokar. U kunt nu ook online kiezen uit ons uitgebreide assortiment gordijnen , zonweringen en vloerbedekking. Veilig en vertrouw zoals men dat al jaren in onze woonwinkel gewend is. Voor de duidelijkheid: nomineren betekent dat u zelf zinnen kunt toevoegen aan de nominaties, niet dat u kunt stemmen op één van de onderstaande nominaties.


De nominaties van de vorige jaren staan in het archief. Decenniumlijstje Bij Tzum zijn we dol op lijstjes. Ik ben dan ook nieuwsgierig naar de mening van iedereen.


Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


ByTzum gordijnen vind je makkelijk en snel op gordijnenvinden.

Heeft u een meubel gevonden dat wij niet in de showroom of webwinkel. De minder transparante gordijnen lenen zich meer voor een plek waar je liever geen inkijk hebt: de slaapkamer. Dan is er nog de keuze van materiaal. De bovenkant van het gordijn is ingeslagen met 4cm oud zilverkleurige ringen en heeft aan de voorkant een flap van 25cm welke is afgewerkt met een stoere grijze lock rand.


Dit verduisterende gordijn heeft een hoogte van 180cm en een breedte van 280cm. Dit maakt het mogelijk dat de plooien in dit gordijn met een koordje op de gewenste breedte kunnen worden gemaakt. Het gordijn wordt kant en klaar aangeleverd met rufletteband. ByTzum Katt - Kant en klaar gordijn - Indigo 1x 270cm. In een oogwenk creëer je met gordijnen een nieuw en fris interieur!


HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts