woensdag 18 januari 2017

Kamerplanten voor in de schaduw

Vind kamer planten het nu op Kensaq. Het is dus een geschikte kamerplant voor mensen die een allergie hebben of last hebben van astma. Let op met kinderen en huisdieren, want de bladeren zijn giftig. Bloeiende kamerplanten voor in de schaduw.


Wie zijn of haar woonkamer wil opfleuren met een bloeiende kamerplant , kan kiezen voor de witte orchidee. Kamerplanten voor in de schaduw kopen?

Wij beschikken over een ruim assortiment kamerplanten die geschikt zijn voor een schaduwrijke standplaats in uw woning of kantoor. Ook voor schaduwminnende kamerplanten bent u bij Home meets nature aan het juiste adres. Dit zijn perfecte kamerplanten voor in de schaduw. Denk bijvoorbeeld aan een donkere hal of hoekje dat je wilt opfleuren. Deze minder lichte ruimtes kun je mooi oplichten met wat groen.


Verzorging kamerplanten in de schaduw. De specifieke verzorging voor iedere schaduw. Sterke kamerplanten voor in de schaduw. Wil je een donkere hal of hoek opfleuren met een mooie, sterke kamerplant ?

Dan kun je het beste kiezen voor een sterke kamerplant die van nature veel in de schaduw voorkomt. Want hoewel iedere kamerplant licht nodig heeft om te overleven, hebben sommige soorten een stuk minder licht nodig. Deze kamerplanten lichten pas écht.


Wat de ruimte ook is en wat de reden voor de donkere hoekjes ook mag zijn: deze schaduwminnende kamerplanten staan voor je klaar. Een aantal van deze planten heeft ook nog eens het voordeel een onderhoudsvriendelijke plant te zijn. Ontdek de planten die schaduw minnen hieronder en maak van jouw donkere hoekjes een gezellig thuis! De bepaling van de juiste standplaats is erg belangrijk. Indien uw kamerplant in de schaduw staat, zal deze dus altijd naar de lichtbron toegroeien.


Dan kunnen wij u helpen om de juiste kamerplant voor deze donkere plek met veel schaduw te vinden. Wij hebben speciaal voor u een selectie gemaakt van kamerplanten die het goed doen op donkere plekken en plaatsen met veel schaduw. Hoef je dus niet je hele vensterbank helemaal vol te proppen, omdat ze zo nodig licht nodig hebben. In de herfst- en wintermaanden is extra plantenvoeding voor de Drakenbloedboom niet nodig. De Philodendron is een makkelijke, sterke kamerplant met luchtzuiverende werking.


Bij teveel, direct zonlicht kunnen de bladeren van de Philondendron ‘verbranden’. Plantsome maakt gebruik van cookies Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Deze prachtige grote Monstera gatenplant doet het goed op een plekje in de (half) schaduw. Een groene kamerplant die weinig licht nodig heeft en te stylen in elk interieur. Bij de keuze van beplanting voor de schaduwrijke delen van tuin wordt er jammer genoeg nog vaak voor traditionele planten gekozen.


Deze zijn weinig innovatief en geven geen meerwaarde aan jouw tuin.

Een beplantingsplan in schaduwrijke delen wordt sneller dan op andere plaatsen saai ervaren. Wel zal hij in de schaduw wat minder bloemen geven. In de tuin is het een goede bodembedekker, die er door zijn ondergrondse uitlopers voor zorgt dat onkruid geen kans krijgt. Het plantje is wintergroen.


De Polyscias is een grote fan van de schaduw. Hij heeft mooie ronde blaadjes en een houten stam waardoor hij de uitstraling van een boomje heeft. Voor het echte Urban Jungle gevoel ben je bij de Polyscias dan ook aan het goede adres. Hij groeit rustig en recht omhoog, wat hem samen met zijn liefde voor schaduw erg geschikt maakt voor kleinere.


Vaste planten die goed groeien en bloeien in de schaduw. Je denkt misschien dat vaste planten niet goed groeien in de schaduw , maar niets is minder waar. Er zijn namelijk genoeg vaste planten die zich als een vis in het water voelen in de schaduw.


Schaduw in je tuin kan verschillende oorzaken hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts