dinsdag 7 februari 2017

Antieke whiskyglazen

Mooie whiskeyglazen kunnen niet ontbreken in uw bar of restaurant. Op zoek naar horeca cognac glazen? VEGA heeft een groot aanbod! Glasservies voor uw Horeca. Binnen 2-werkdagen geleverd.

Kristalservies van horecakwaliteit. Groot assortiment whiskyglazen. Gratis levering vanaf €5-, bestel snel! Verschillende vormen en maten beschikbaar. Whiskyglazen Uit Voorraad Leverbaar.


Besteld = Morgen Al In Huis! De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Vintage en curiosa uit de jaren ’5 ’en ’zijn bijzonder populair.

Denk maar aan een seventies bureau, een art deco lamp, een vooroorlogse vaas, een design tafel of die prachtige retro radio. Shop het uitgebreide woonassortiment bij de Bijenkorf. Schitterend gegraveerd met distelstruiken. Het meest diverse gebruikte aanbod van België.


Eenvoudig, persoonlijk en relevant. Ook als relatiegeschenk kunnen whiskyglazen , wijnglazen of karaffen voorzien van logo,s of teksten. Online glazen kopen tegen de beste prijs.


Ben je opzoek naar een speciaal glas van kristalglas, dan ben je hier aan het juiste adres. Glazen, schalen en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Tsjechië, Polen, England en Frankrijk en Spanje. Wij garanderen u de beste service en kwaliteit.


Profiteer van onze acties en aanbiedingen. Bekijk alles met whisky glazen ! Zes stijlvolle antieke whiskyglazen in houten kistje. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Gouden randje, ingefreesde ovaaltjes.


Antieke glazen koektrommel, gedecoreerd met een band-gravure die op vier plaatsen is onderbroken door bloemen.

De trommel heeft een alpacca montuur en deksel. Cognacglazen, borrelglazen, whiskeyglazen antiek en modern. Fijn geslepen antiek kristallen whisky glazen , hoe duur zijn ze gemiddel en hoe kom je eraan? Antieke Boheemse robijnrode champagne flutes met portret Sjah van Perzie. Een set van vier handgeblazen antieke Boheemse kristallen champagne flutes die in de tweede helft van de 19e eeuw zijn gemaakt voor de Perzische markt.


Tijdsbepaling van mond-geblazen kristallen whisky glazen. De juiste whiskyglazen vinden voor je whisky of als cadeau: dat is niet even makkelijk. Want er bestaan meerdere soorten glazen die elk een eigen functie hebben. Want we hebben naast wijnglazen ook champagneglazen, whiskyglazen , borrelglaasjes en bierglazen. En onze champagnecoupe is ook zeer geschikt om toetjes in te serveren.


Vergeet als laatst de kurkentrekker en wijnkoeler niet op tafel te zetten. Wil je de eettafel helemaal afstijlen? Ons servies met borden en schaaltjes gaat hand-in-hand met ons.


Een groep antieke glazen karaffen, al dan niet met inhou op een dienbla of een groot boeket in een antieke glazen vaas met een mooi geslepen motief, kunnen een kamer opfleuren. Bonbonschaaltjes, fruitschalen, groenteschalen kunnen nog steeds gebruikt worden. Antiek glas geeft zeker klasse aan een mooi gedekte tafel. Altijd al een bar willen hebben die niet teveel ruimte inneemt en prachtig staat bij uw interieur? Met een barglobe van wereldbol-expert verzekert u zich niet alleen van een stijlvolle antieke wereldbol, maar heeft u ook meteen een eigen bar thuis.


Bij Xenos vind je verschillend glaswerk. Van champagneglazen tot waterglazen. Op onze veilingen worden elke week dan ook vele duizenden bijzondere, zeldzame en unieke objecten aangeboden die je niet zomaar in een winkel kunt vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts