dinsdag 14 februari 2017

Witte magneetverf

Koop goedkoop verf via Beslist. Ruim 3soorten verf online. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Bestaat er witte magneetverf ? De vraag op dit antwoord is helaas (als je op zoek bent naar magneetverf in het wit ) ontkennend. Er bestaat géén magneetverf in het wit.

Sterker nog, magneetverf is altijd alleen in het grijs verkrijgbaar. Hoe dat komt en wat je kunt doen om magneetverf snel dekkend te krijgen, lees je in dit artikel. Tips om magneetverf wel wit te krijgen. Wanneer je wilt dat bijvoorbeeld een muur met magneetverf wit is, kun je deze klus alsnog klaren door eerst een aantal lagen magneetverf aan te brengen. Vervolgens breng je een witte muurverf over de magneetverf aan.


Geef je magneetverf deze leuke kleur door onze Filius verf erover aan te brengen, je hebt de keuze uit sprekende kleuren! De Filius muurverf hecht uitstekend op de Studio Coldec magneetverf en geeft een strak resultaat. Je ontvangt een verpakking magneetverf zwart en een verpakking Filius muurverf.

Bezoek onze webwinkel voor magneetverf van de allerbeste kwaliteit. Voor sterke magneten en toebehoren. Alles op voorraad en snel bij u huis. Schilder daarom veel lagen over elkaar heen.


Het minimum aantal lagen is drie. Vuistregel: één verfpot van liter is geschikt voor ruim m2. Tover elk stuk wand of juist een voorwerp om tot een oppervlak dat magneten aantrekt. De ijzerdeeltjes die in de magneetverf zitten, kunnen niet roesten. Tip: Je kan magneetverf ook combineren met een kleur of met schoolbordverf, let hierbij wel op dat het vermogen van de magneetverf afneemt.


Breng daarom voor de zekerheid een extra laag magneetverf aan als je er een andere verf overheen aanbrengen. Magneetverf is flexibel toe te passen. De beste magneetverf die je kunt kopen van professionele kwaliteit.


Akopieerpapier blijven hangen met een enkele 29mm neodymium magneet. Hierdoor heb je minder lagen magneetverf nodig. In onze webwinkel kunt u zowel de witte - als transparante whiteboardverf bestellen.


Kortom, er zijn nog mogelijkheden om een oppervlak met magneetverf in een gewenste kleur te maken! Het is wel mogelijk om de lagen magneetverf nog te overschilderen met een eindlaag in een kleur naar keuze. Let wel op als je de magneetverf slechts op een deel van de muur aanbrengt en deze nadien helemaal overschildert.

Verf is verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. Populair tegenwoordig is magneetverf , een decoratieve verf op waterbasis. Doordat de verf ijzerdeeltjes bevat blijven magneten hangen. Voor de kinderkamer is dit een super leuk idee! Maak nu je eigen magnetische schoolbord.


Maak bijvoorbeeld een magneetbord op een deur of muur met speciale magneetverf. Top idee: Breng na de magneetverf een laag schoolbordverf aan voor dubbele pret met magneten en krijt! En met verf in een spuitbus kun je alle kanten op.


Bekijk het uitgebreide assortiment speciaalverf bij GAMMA online of naar de dichtstbijzijnde bouwmarkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts