woensdag 15 februari 2017

Binnenbeits white wash

Binnenbeits white wash

Buitenbeits van alle merken op beslist. De KARWEI binnenbeits interieur white wash transparant 2ml is ideaal voor het langdurig beschermen van houten meubels binnenshuis. Deze zijdeglanzende beits is transparant, waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. De beits op waterbasis droogt snel en is reukarm. GAMMA binnenbeits transparant whitewash zijdeglans 7ml is een zijdeglans beits voor het kleuren en beschermen van hout binnenshuis.


Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. Dit product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is. CetaBever binnenbeits transparant whitewash zijdeglans 7ml is een zijdeglans, watergedragen binnenbeits voor al uw houtwerk binnenshuis.


Kijk voor bescherming van buitenhout ook eens bij de buitenbeitsen van GAMMA. Bekijk ons klusadvies beitsen. Een parketvoer heeft heel wat te verduren.


Zorg met een goede beits voor een langdurige beschermlaag. Kies een speciale vloerlak voor extra stevigheid. Met de binnenbeits creëer je verschillende effecten.


Populair is de binnenbeits grey wash. Een binnenbeits met grey wash zorgt ervoor dat elk meubel een stoere look krijgt. Ook het populaire white wash effect creëer je snel en eenvoudig met binnenbeits van KARWEI. Kijk hier hoe je eenvoudig zelf vloeren of meubels whitewhasht. Cetabever binnenbeits deur, kozijn en meubel transparant white wash zijdeglans 7ml is een watergedragen binnenbeits , verkrijgbaar in diverse kleuren met een mooie zijdeglans.


Zelf een whitewash maken is heel eenvoudig. Hiervoor verdun je Abbondanza krijtverf Pure White ongeveer 1:met water. Kies bijvoorbeeld voor een CetaBever buitenbeits , zoals de Cetabever schuur en tuinhuisbeits dekkend zwart.


Of kies voor een GAMMA buitenbeits in een mooie natuurlijke tint, zoals GAMMA buitenbeits transparant UV mahonie of de Rambo pantserbeits tuinhout transparant teakhout zijdeglans. Bij GAMMA vind je altijd wel de juiste buitenbeits. Vind white wash het nu op Kensaq.


Binnenbeits white wash

De KARWEI tuinbeits tuinhuis en schuttingen white wash transparant l is ideaal voor het langdurig beschermen van tuinhuizen en schuttingen, ook als ze geïmpregneerd zijn. Hierdoor is de beits uitermate geschikt voor tuinhuizen en schuttingen. Je kunt beits gebruiken voor de trap of voor een houten tafel. Maar er is ook transparante beits voor de buitenkant van je huis.


Te denken valt aan een houten hek maar ook een pergola van hout is prima met beits te verven. Naast binnen- en buitenbeits is transparante beits ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik las als tip op internet dat je het beter met een schone zachte niet pluizende doek kan aanbrengen. Alsof je je schoenen poetst. Dan zie je de strepen van de kwast niet.


Binnenbeits white wash

Glad hout kan je even flink op schuren tegen de richting in, dan trekt de white wash mooi in de nerven. Denk hierbij aan schuttingen, schuren, vlonders of tuinmeubelen. Binnenbeits en buitenbeits.


Het kan hier bijvoorbeeld belangrijk zijn dat de buitenbeits uv-bestendig of sterk waterafstotend is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts