zondag 19 februari 2017

Potten intratuin

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruim assortiment kunststof bloempotten. Alles voor jou en je kindje! Vind je baby-uitzet bij Wehkamp.


Een mooie bloempot laat een plant natuurlijk extra goed uitkomen! Grote bloempotten en kleine bloempotten in dezelfde kleurstellingen combineren erg mooi, maar ook plantenpotten van verschillende materialen kunnen erg goed samen gaan!

Bijvoorbeeld de lichtgewicht fiber terrazzo potten van Capi Europe of potten van clayfibre cement (een combinatie van natuurlijke materialen, versterkt met fibre). Intratuin JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Door de hoogwaardige afwerking zijn de potten geschikt voor zowel binnen als buiten. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Het type kunststof zorgt ervoor dat de potten zeer licht van gewicht zijn.


Balkons en dakterrassen lenen zich uitstekend voor het plaatsen van diverse planten in fleurige potten. Door te variëren met potten op de gron aan de wand of over de balkonrand creëer je kleur op verschillende hoogtes. Doordat je de balkonbakken over de railing schuift en onzichtbaar vastzet hebben je buren er ook nog.

Van terracotta tot kunststof: kies uit ruim 2potten. We hebben een ruim assortiment potten waarmee jij je plant en je interieur, terras of balkon extra mooi tot hun recht laat komen. Het daadwerkelijk vullen van de potten. Bloembakken, potten en kuipen voor buiten moeten voorzien zijn van afvoergaten in de bodem.


Kijk dus of jouw bloembak dit heeft en boor er anders gaten in. Komt gerust eens langs om een kijkje te nemen of online een deel van ons assortiment te bekijken. De potten van Capi hebben een ruwe look van natuursteen. Lijm met het lijmpistool de potten aan elkaar vast zodat je de vorm van een kerstboom maakt.


Doe dit wel voorzichtig want het lijmpistool wordt. Bekijk online het uitgebreide aanbod van bloempotten en plantenbakken. Door online te kopen, ben je altijd verzekerd van een mooie aanbieding. Kinderen zijn beweeglijk en rennen graag door het huis. Zet grote potten en bakken vast zodat ze niet om kunnen vallen tijdens een potje tikkertje.


Hou altijd een oogje in het zeil. Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste potjes voor jouw kleintje. Daarom willen wij, met ons tuincentrum, natuur bereikbaar maken voor iedereen.


Flessen, vazen, karaffen, hoe je ze ook noemt, prachtig zijn ze zeker! Potten en bloempotten bestel je veilig en snel op sfeervoorjou.

Groot assortiment op voorraad. In ons assortiment hebben we veel verschillende items van verschillende materialen opgenomen. De Capi Nature Rib bloempot is gebaseerd op natuurlijke vormen en heeft een geribbeld patroon dat de potten een speels karakter geeft.


Deze bak zal elke binnen- of buitenruimte een natuurlijke uitstraling geven en is perfect te combineren met andere beschikbare vormen en maten binnen de Capi Nature Rib collectie! Binnen ieder seizoen vind je er alles om je huis en tuin gezellig aan te kleden en te onderhouden. Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren. Vazen en potten : voordelig en in allerlei stijlen.


Kijk bijvoorbeeld naar onze keramieken vazen, die passen bij een landelijke of sfeervolle inrichting. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts