donderdag 2 februari 2017

Epifanes hardhoutolievernis

Epifanes hardhoutolievernis

De scherpste Prijs van NL. Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. RLV en µm droge laagdikte Binnen uur mogelijk zonder tussenschuren. Biedt langdurig glansbehou uitstekende hechting op ontvet en geschuurd teakhout en overige vet- en oliehoudende houtsoorten, reguleert de in tropisch loofhout aanwezige stoffen.


Dit product biedt een langdurig glansbehou uitstekende hechting op ontvet en geschuurd teakhout en overige vet- en oliehoudende houtsoorten. Onder deze button vind je voor de diverse aflakken en onderwaterverven een overzicht van de standaard kleuren. Veiligheid: - De gebruiker van dit product dient zich aan de nationale wetten betreffende gezondhei veiligheid en milieu te houden.


Voor meer informatie en de meest actuele veiligheidsgegevens, zie veiligheidsinformatieblad. Bij Marinediscounter bestelt u snel, eenvoudig en voordelig. Epifanes staat bekend om de ruime kleurkeuze. Het biedt een langdurig glansbehou uitstekende hechting op ontvet en geschuurd teakhout en overige vet- en oliehoudende houtsoorten. Het reguleert de in tropisch loofhout aanwezige stoffen.


Het beschikt over een UV-filter dat verkleuring van hardhout door zonlicht voorkomt. Mijn ervaring met epifanes is, dat als je ze belt met dit soort vragen dat ze dan uitgebreid de tijd nemen om je vragen te beantwoorden. Omdat ik ook ooit voor de keuze stond hardhoutolie of lak heb ik ze daar over opgebeld. Mij werd toen verteld dat het gebruik van hardhoutolie tot voordeel heeft dat je tussendoor niet hoeft te schuren. Naast diverse één- en tweecomponent aflakken in blank en kleur, bevat het assortiment voor de pleziervaart ook diverse grondverven, epoxyverven, bottomcoats en antifoulings.


Uw review toevoegen Uw review toevoegen. Hardhoutolievernis Mat met uv filter. Bijzonder, beschermende, ééncomponent. Zeer hoge buitenduurzaamhei Kras-, stoot- en slijtvastheid en weer- en waterbestendigheid. De vernis heeft een hoogglans afwerking en hecht uitstekend op oliehoudende houtsoorten, zoals teak en eiken.


Het uv-filter beschermt tegen verkleuring en de buitenduurzaamheid is uitstekend. Lange aanzettijd en optimaal vloeiend vermogen, hoge dek- en kleurkracht, langdurig glansbehou zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Geeft hout een warme dieprode mahoniekleur.


Zo wordt een mahoniekleurige lak gecreëerd. Deze zijdeglans vernis vloeit mooi en is goed bestand tegen water en spatten van alcohol en huishoudchemicaliën. Door zijn regulerende eigenschappen is deze matte olievernis in het bijzonder geschikt voor de behandeling van teak, iroco en andere vettige houtsoorten.


Epifanes hardhoutolievernis

Heldere hoogglanzende 1-component lak met een zeer hoge weerbestendigheid. Geschikt voor teak en andere vettige houtsoorten boven de waterlijn. Toepassing: Olie– en waterbestendige afwerking voor nieuw en op bestaand werk in houten, stalen, polyester en aluminium, bilgen, kettingkasten, machinekamers, schotten, etc. We use cookies to give you the best possible experience on our site.


By continuing to use the site you agree to our use of cookies. Vorige Artikel van Volgende. Aantal Voeg toe aan winkelwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts