woensdag 1 februari 2017

Rvs achterwand 90

Rvs achterwand 90

Van hele badkamer tot onderdeel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Op zoek naar een rvs achterwand centimeter voor onder de afzuigkap?


Leverbaar in vlakke plaat voor directe montage op de muur of als gezette uitvoering van 1cm dik. Gemaakt van horizontaal geborsteld rvs. Vanaf nu geen vingerafdrukken meer op je rvs achterwand.


Roestvrijstaal in je keuken. Alleen jammer van de vingerafdrukken die vaak zichtbaar zijn op rvs. Het kost veel tijd om rvs schoon en vingerafdrukvrij te houden.


De maximale afmeting van de achterwand is 90xcm. Stel je bent op zoek naar een achterwand van 89. Geef direct na het bestellen de gewenste maat door. Blinck produceert en levert aan bedrijven en particulieren op maat gemaakte rvs achterwanden. Deze rvs achterwanden worden gemaakt uit rvs 3plaat.


De Wand is 90cm bij cm. De dikte van de wand is 8MM. De wand wordt via een lip aan de onder en bovenkant bevestigd. De lip kan achter de afzuigkap en aanrechtblad.


Ook kan hij onder tegels of situatie afhankelijke materialen. Achterwand zwart ×met anti-fingerprint coating zwart. Rvs achterwand of rvs plaat op maat in elke maat. Eenvoudig online bestelen en gratis levering.


Bestel bij de online specialist, met Anti-fingerprint. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Een achterwand in jouw keuken kan zorgen voor een opvallende eyecatcher. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Je kan namelijk kiezen voor een design dat past bij jouw kookplaat.


Doordat een keuken achterwant meestal van roestvrijstaal is, kun je deze gemakkelijk schoonmaken. Wil je meer inspiratie over schillende achterwanden ? Verschillende soorten RVS achterwanden Een RVS achterwand is een rvs plaat die tussen het fornuis en de wasemkap op de muur zit. Naast bescherming van de muur tegen spetters, vormt het ook een mooi aaneengesloten geheel met de afzuiger. Het is ook mogelijk om de gehele achterwand met RVS materiaal te bedekken.


Rvs achterwand 90

RVS Achterwand 10mm met anti-fingerprint. Hier kun je terecht voor vragen en advies. Het meest geschikt voor inpandig gebruik. De rvs keuken achterwand van k3geslepen rvs 3passen perfect bij rvs keukenapparaten van bijvoorbeeld Siemens, Pelgrim of Etna, omdat van de keukenapparatuur hier ook van is gemaakt.


De wand kan worden bevestig met de meegeleverde bevestiging of kan worden vast gekit (niet meegeleverd). U vindt Pelgrim achterwanden in verschillende afmetingen, die perfect te combineren zijn met een kookplaat of fornuis én een afzuigkap. Deze achterwand heeft MDF vulling en is zodoende zeer stabiel, maar tevens eenvoudig te monteren aan de muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts