maandag 20 februari 2017

Reflecterende hardloophesjes

Een reflecterend hesje is echt nodig als het donker is. Zo’n veilig geel hesje is gelukkig niet duur en ze passen altijd. Ik ga hardlopen met het reflecterende hesje! Veiliger met een reflecterend hesje. Met het reflecterend hesje ga ik buiten wandelen, hardlopen of andere sporten doen.


Reflecterende hardloophesjes

Reflecterende hardloopkleding snel bezorgd. Jeni Sport beschikt ook over jassen met lange mouwen, gemaakt van reflecterende materialen. Voor heren en voor dames, met een speciale pasvorm.


Lichtgewicht, met extra reflecterende delen op de voor-, achter- en zijkant van het jasje. Hardloop lampjes en reflecterende hardloophesjes. Bescherming en veiligheid zijn van groot belang voor jou als hardloper tijdens jouw dagelijkse run. Denk dan bijvoorbeeld aan verlichting en reflectiemateriaal tijdens donkere dagen. Zo zijn er reflecterende jasjes en vestjes waardoor langskomende auto’s je goed kunnen zien.


Naast dat het reflecteert, beschikt het hesje aan de voorkant en achterkant LEDs lampjes. Welk moment van de dag heeft jouw voorkeur om te gaan hardlopen? Of dat nu ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds is, je wil altijd opvallen als hardloper in het verkeer.


Ga daarom extra veilig de weg op met reflecterende hardloopkleding. Zo wordt je gezien door andere weggebruikers, zeker in het donker. Onze bijzondere hesjes en vestjes. LED reflectie hesje Alle maten Opvallen in het donker!


Reflecterende hardloophesjes

Op donkere dagen en wellicht zelfs in de avonduren. Voor jouw veiligheid als hardloper is het dan verstandig om een jas aan te schaffen van fluorescerend materiaal, eventueel ook nog voorzien van reflecterende gedeelten. Lees ook ons eerdere artikel over reflecterende hardloophesjes ! Bekijk de gele hardloophesjes.


Vrijwel alle hesjes zijn in meer of mindere mate voorzien van reflecterende strepen. Dit materiaal reflecteert het licht van andere weggebruikers waardoor jij beter zichtbaar wordt. Om perfect zichtbaar te zijn, is er op veel van deze hesjes een reflecterende streep verwerkt. Wellicht ligt het voor velen voor de han maar reflecterende kleding is eigenlijk onmisbaar als je in het donker gaat lopen. Je bent immers het veiligst als andere weggebruikers je van verre kunnen zien.


Kies dus voor schoenen met reflecterende elementen en trek ook kleding aan met reflecterende delen. Je ziet het: tijdens hardlopen in het donker kun je gewoonweg niet genoeg opvallen. Met een reflectievest wordt je zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde goed gezien door tegemoetkomend verkeer. In combinatie met hardloopverlichting is dit de beste bescherming voor hardlopers. Aanbieding Winkel Gratis verzending.


Met een hardloophesje aan tijdens het hardlopen of wandelen zorg je dat je goed zichtbaar bent langs de weg. Er zit veel verschil tussen de hardloophesjes die op de markt worden aangeboden. Het verschil zit hem vooral in de felheid van de reflectiematerialen. Een heel handig LED-loophesje! En je bent goed zichtbaar in het donker!


Bovendien ook nog reflecterend en fluoriserend geel dus altijd zichtbaar! De dagen worden korter en vóór het einde van de avondtrainingen is het alweer donker. Dat betekent: reflecterende hesjes aan. Verplicht vanaf maandag september! Heb je er zelf nog geen, in het clubhuis zijn voor noodgevallen enkele hesjes beschikbaar.


Lees hier het volledige veiligheidsplan van Runnersclub Woerden. Polyester in fluorescerende gele kleur. Het dragen van een hesje welke standaard is voorzien van verlichting. Dit hesje bevat tenminste lampjes aan de voorzijde en tenminste lampjes aan de achterzijde.


Tevens dient dit hesje voorzien te zijn van reflecterend materiaal aan zowel de voor- als de achterzijde. Voor de rest kunt u bij ons terecht voor drinkgordels,reflectieveters,safety lights, hardloophesjes ,mutsjes,haarbanden en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts