vrijdag 10 februari 2017

Karlsson wandklok little big time

Karlsson wandklok little big time

Acaza, thuis in muurdecoratie. Gratis verzending vanaf €50! Heeft u een vraag over een van onze producten? Alle wandklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online.


Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Karlsson wandklok op Vergelijk. De wijzers eisen alle aandacht op door hun zwevende effect.


Op een subtiele manier de tijd weergeven, middels eenvoudige wijzers. Juist op een muur met een gekleurd vak komt deze klok echt tot zijn recht. Elders gelezen dat standaard batterijen niet krachtig genoeg en snel leeg zijn, maar die ervaring heb ik niet. De klok werkt al maanden probleemloos.


Met een minimalistisch design zonder cijferaanduiding staat hij prachtig bij vele achtergronden. Het BOXDesign, laat zien dat eenvoudig design veel sfeer kan toevoegen in huis! Grote wijzer: cmKleine wijzer: cm.


Hang de wijzers zo aan de muur of maak er je eigen creatie van. Plak er cijfers om heen of schilder stippen op je muur. De Little Big Time is ook verkrijgbaar in een grote variant met een diameter van cm. Zet deze klok zelf in elkaar. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Fotolijsten, behang, verf en meer! Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Kies uit 1producten vanaf € 80.


Minimalistisch design, maximaal stijlvol! Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Boek Big Sur nu op Travelstore. Geniet van je vakantie naar Canarische Eilanden, wij verzorgen de rest.


Karlsson wandklok little big time

Bekijk alles met karlsson wandklok little big time ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Deze klok is groot geworden door zijn eenvoud. Het zijn enkel de wijzers die je nodig.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemaakt van aluminium en uitgevoerd in de kleur groen (Jungle Green). Dit model heeft een totale diameter van centimeter. De grote wijzer heeft een diameter van cm.


Karlsson wandklok little big time

Het label gaat steeds weer op zoek naar uniek design, zodat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts