woensdag 8 februari 2017

Sensory gezondheidskussen

Sensory gezondheidskussen

Deze beginnen doorgaans 40cm vanaf het hoofdeinde. Door de kortere afmeting wordt er meer ruimte gecreëerd in het bed. Uw hoofd wordt te allen tijde optimaal ondersteund en uw nekwervels komen niet onder druk te staan. Natuurrubber gezondheidskussen met speciaal geconstrueerde ingebouwde nekondersteuning.


Sensory gezondheidskussen

Klik op de link hieronder om meer te lezen over ons bedrijf. Wij maken slapen weer leuk. Kantelt het hoofd waardoor spieren en zenuwbanen optimaal ontspannen. Een ingenieus zonesysteem zorgt voor de kanteling van het hoofd. Hierdoor worden nekwervels ondersteund in de natuurlijke houding, Zenuwbanen komen tot rust en de luchtwegen vrij.


SENSORY Latex natuurrubber gezondheidskussen. Dit gezondheidskussen biedt u een heerlijke en gezonde nachtrust. Door de schouderuitsparing en ingebouwde nekondersteuning in het kussen ontspannen de spieren zich optimaal. Hierdoor kunnen klachten als pijnlijke schouders en nekklachten worden voorkomen.


Het kussen is speciaal ontworpen om een goede ondersteuning te geven. Door de constructie van het Butterfly gezondheidskussen behouden hals- en borstwervels gedurende de slaap hun natuurlijke vorm. Daardoor worden klachten als nek-, rug- en hoofdpijn voorkomen. Een 1 natuurrubber (latex) product kopen!


Door het ingenieuze zonesysteem met schouderuitsparing kantelt het hoofd naar achteren. Gekocht bij ons nieuwe bed bij hake klazienaveen helaas kan ik er niet op slapen, nachten geprobeerd. Het is een stevig en vormvast kussen. De hoeveelheid vulling kan aangepast worden door middel van een.


Heeft u bijvoorbeeld een hotel, pension of BB ? Plus- en minpunten van orthopedisch slaapkussen van dekos ontwikkeld door medische specialisten op een rijtje. Sensory gezondheidskussen hoofdkussen nieuw. Door de unieke perfolatex vulling wordt de druk in de. Door de gelijkmatigheid van de ondersteuning worden de zenuwen van nek en schouders ontlast. Het Butterfly gezondheidskussen zorgt ervoor dat hoofd- en nekpartij goed ondersteund worden.


U zult rustiger en dus beter slapen. Het lekkerste en beste hoofdkussen kopen. Orthopedisch design hoofdkussen, altijd op maat door unieke verstelbaarheid in hoogte.


Niels Slaapcomfort - Wat u van uw leven doet mag toch wel plezierig zijn. Hoogwaardig gezondheidskussen met ingebouwde nekondersteuning en schouderuitsparing. Door dit ingenieuze zonesysteem kantelt het hoofd naar achteren.


De schouderuitsparing geeft bij zijligging een behaaglijk gevoel. Gezondheidskussen met speciaal geconstrueerde ingebouwde nekondersteuning en schouderuitsparing. Mahoton Refelxion Base vlakke lattenbodem.


De 28-lats Refelxion lattenbodem beschikt over een bijzonder karakter. Het materiaal geeft een drukverlagende werking waardoor een minimum aan drukpunten ontstaat tijdens de slaap. Klachten als nek-, rug- en hoofdpijn worden zo voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts