maandag 27 februari 2017

Henzo lijsten

Uw Product is Altijd op Voorraad! Fotoalbums tegen lage prijzen. Henzo lijst tot goedkoper. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Dit zijn niet de afmetingen van de lijst zelf,.

Sfeervolle fotolijst met hout structuur. De omlijsting bestaat uit bewerkt hout, waardoor ze opvallen tegenover andere fotolijsten. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren, lichtbruin, donkerbruin en grijs. Vier houten fotolijstjes Het is altijd lastig kiezen welke van alle vakantiekiekjes je in wilt lijsten. Deze set bestaat namelijk uit vier houten fotolijstjes, zodat je ze allemaal aan de muur kunt laten pronken.


De lijsten hebben een basic design met een witte. Heb je liever een lijst met een natuurlijke uitstraling? Je merkt het al, voor elke herinnering is de perfecte lijst te vinden.


Jouw meest gedenkwaardige momenten verdienen natuurlijk het beste van het beste!

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Lijsten in alle kleuren en materialen. Voorzien van passe-partout. Past ook perfect in een zakelijke omgeving. Fotolijsten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, formaten en stijlen.


Strak vormgegeven in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bij Blokker vind je altijd wel een fotolijst die bij jou past. Voor jou zijn alleen de beste fotolijsten geselecteerd van topmerken. Bestel hier fotoalbums online. Het materiaal is van geborsteld.


Door de uitgebalanceerde kleuren passen deze in ieder interieur. Of het klassiek of trendy is. Een ware must voor iedere muur. Als stootrubber worden de stootlijsten toegepast bij carrosseriebouw, bescherming van muren in hallen of gangen, magazijninrichting, enz.


In verschillende actuele kleuren verkrijgbaar. In het solide omhulsel kan jouw foto in alle veiligheid zijn kwaliteiten aan de wereld tonen. Het frame is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, goud en donkergrijs.


Maak uw fotowand af met onze hoogkwalitatieve posterlijsten en fotolijsten. Wij bieden mooie houten lijsten aan in zwart, wit en eiken, en metalen lijsten in gou zilver en koper.

Hier vindt U een grote collectie aan fotolijsten. Ook hebt U een keuze aan leuke kadootjes voor in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts