vrijdag 24 februari 2017

Windlicht zilver

Kies uit producten vanaf € 210. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Of het nu gevuld is met decoratieve items of kaarsen, de lantaarn is een.

Bekijk alles met windlichten zilver ! Windlichten van alle merken op beslist. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Een mooi oosters zilver windlicht met mooie metaal hand bewerking uit India.


Het decoratie windlicht speciaal is echt heel speciaal te noemen. In het bijzonder omdat u hier kijkt naar handgeblazen glaswerk. De uitstraling is karakteristiek en het windlicht is als decoratie moeiteloos in te passen in uiteenlopende interieurstijlen.

U kunt zelf bepalen welke voorwerpen u in het grote windlicht plaatst. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Het windlicht heeft een mooi lijnenspel en is gemaakt van ratan. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Home deco windlicht lantaarn zilver cm. Voorzien van een robuuste touw en glitters. Zilveren glitter lantaarn van glas. Materiaal: glas, touw en metaal.


Dit windlicht is uitgevoerd in een chique kleur zilver en is gemaakt van duurzaam aluminium. Op de elegante voet zit een glazen houder die een stompkaars perfect uit de wind houdt. Het tijdloze design van dit windlicht maakt het bovend.


Decoshoppen weet als geen ander hoe je sfeer kunt creëren met decoratie. Laat u verrassen decoratieve woondecoratie. Rood windlicht verzilverde voet.


Groot windlicht op een verzilverde voet, nieuw in geschenkverpakking.

De voet is verzilverd en gelakt waardoor hij heel mooi blijft en poetsen overbodig is. Zwart windlicht met hengsel van het merk Pinelake. In het windlicht zit een glas, waar een kaars in geplaatst kan worden. De ombouw en het gaas zijn van metaal.


De lamp is gemaakt van glas en heeft een leren hengsel. Met een kaars erin verspreidt dit windlicht een aangename gloed. Dit komt mede door de ruwe afwerking van het glas met zilverkleurig nikkel. Kandelaars en windlichten.


In combinatie met het ruime assortiment kaarsen van Leen Bakker maakt dat de decoratie van je interieur compleet. Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts