woensdag 1 februari 2017

Cetabever carbobruin

Cetabever carbobruin

Deze matte beits is waterafstotend en vocht- en weersbestendig. Geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder met carbolineum of zwarte teer behandelde palen, bielzen of geïmpregneerde rolborders. CetaBever Tuin carbobruin liter is een zijdematte, semi-dekkende houtbescherming voor buiten. Het is zeer geschikt als alternatief voor carbolineum voor bijvoorbeeld bielzen, schuren, hekken en steigers.


U kunt CetaBever carbobruin ook toepassen over oude carbolineumlagen. Het dringt diep in het hout en accentueert de houtnerf. Geschikt voor al het tuinhout, zoals schuren, loodsen, schuttingen, molens,bielzen, hekken, steigers, etc. Ook toepasbaar op ondergronden die behandeld zijn met teerproducten.


CetaBever tuin carbobruin l is een zijdematte, semi-dekkende houtbescherming voor buiten. Je kunt CetaBever carbobruin ook toepassen over oude carbolineum lagen. De beits heeft een matte uitstraling, is sneldrogend en dekt goed. Kleurselectie Klik op de kleur voor het verschil in transparante lagen op hout.


CETABEVER - CARBOBRUIN MAT BRUIN - Liter. Wij verkopen verf van dit topmerk tegen zeer scherpe prijzen. CetaBever biedt een compleet assortiment voor het beschermen van je tuinhout.


Voor het beschermen van je schutting, heeft CetaBever speciale Schuttingbeits. CetaBever Carbobruin Een zijdematte semi dekkende houtbescherming voor buiten als alternatief voor carbolineum. Toepassing Voor al het houtwerk buiten.


Cetabever carbobruin

De beits voedt je hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf. Het product is waterafstoten vochtregulerend en UV-beschermend. Selecteer een vestiging bij jou in de buurt om de actuele openingstijden, het specifieke assortiment en de acties van jouw Multimate te kunnen zien. Het voedt je hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf.


Cetabever Carbobruin Mat Bruin 7ml. De Carbobruin voedt je hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf. Bij Bullstore bestel je dit product online tegen de scherpte prijs. Bekijk ons assortiment wandlampen, onze wandlamp aanbieding en bestel je wandlamp online! Wil je een wandlamp kopen?


De wandlamp wordt bij jou thuis afgeleverd. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Tenco tencopracht carbobruin - liter online bestellen Tenco tencopracht carbobruin - liter is eenvoudig en snel te bestellen bij Bullstore. Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt met minder lagen, zonder grondverf, een uitstekende dekking verkregen.


Meubelen voor elke kamer in huis vind je bij Praxis. Diverse soorten tafels, stoelen en kasten. Bekijk, vergelijk en reserveer direct jouw meubels online. U heeft nog geen producten in. Tencopracht Carbobruin dringt diep in het hout en beschermt al uw buitenhout daarmee tegen weersinvloeden.


De transparante, bruine kleur accentueert bovendien de houtnerf, waardoor uw hout zijn authentieke uitstraling behoudt. Bij opslag en gebruik zoals voorgeschreven (zie rubriek 7) stabiel. Indien blootgesteld aan hoge temperaturen kunnen gevaarlijke afbraakproducten ontstaan, zoals koolmonoxide, rook.


Carboleum vervanger carboleum-vervanger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts