dinsdag 21 februari 2017

Maarten baas stoel

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99.


De Beste Woonwebshop van Nederland.

Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Maarten Baas is a Dutch designer. Ze lijken allemaal op elkaar. Hierna zet Baas de stoelen in de epoxy, waardoor de stoel niet meer stinkt, afgeeft of afbrokkelt.


De Rietveldstoel is niet in productie genomen, maar andere stoelen uit de serie worden nu verkocht door designmerk MOOOI.

Het is een zachte klei op basis van een soort kunststof. Hierdoor voelen de stoelen vrij warm en zacht aan. Als je goed kijkt zie je de vingerafdrukken van de maker er nog in zitten. Deze serie stoelen heeft verschillende ruggetjes waardoor het lijkt of iedere stoel uniek is. Tijdens zijn studie aan de Design Academy Eindhoven ontwierp hij de Knuckle kandelaar.


Baas wordt vaak omschreven als een zogenaamde auteur-designer, wiens ontwerpen zich tussen kunst en design bevinden. Baas wordt gezien als een van de invloedrijkste Nederlandse ontwerpers van het begin van de 21e eeuw. Bestel Stoelen online of bezoek de winkel. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel.


De grootste collectie stoelen. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online! Hij werd bekend door zijn verbrande meubels. Zijn nieuwste project is een boom die over tweehonderd jaar een stoel is.


De ultieme luxe, iets maken dat er in jouw leven niet meer zal komen. Een beter einde van zijn (toch al succesvolle) studie kon bijna niet, want hij werd veel genomineer won prijzen én werd meteen ‘geadopteerd’ door de Moooi familie, die de stoelen , fauteuil en kroonluchter in productie namen. Voordat de stoel geheel zou verbranden en desintegreren, doofde Baas het vuur en bewerkte het restant met epoxyhars.

Voor deze collectie stak Baas letterlijk enkele designklassiekers in brand. Door de meubels daarna met lak te bewerken konden ze weer gebruikt worden. Hem is al eerder gevraagd om ambassadeur voor de Dutch Design Week te zijn, vijf jaar geleden. Diverse lensvelt maarten baas stoelen. Nu korting omdat het showroommodellen betreft.


De lensvelt maarten baas serie stoelen h. Zo goed als nieuw Ophalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts