dinsdag 14 februari 2017

Houten wereldkaart wand

Nederlan Europa en de wereld. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.


Bereken wat jouw houten kozijn kost. Hoewel het overgrote deel van alle wanden licht gekleurd zijn is er niets mis met het plaatsen van een fraaie houten wereldkaart op een donkere achtergrond.

Door een donkere achtergrond te combineren met een donkere wereldkaart ontstaat juist een prachtig geheel. Bekijk het bord Wereldkaart wand van yborgman op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Wereldkaart wand , Wereldkaart en Wanden. Wordt verliefd op deze prachtig vormgegeven houten wereldkaart van de wereld.


Breng de wereld in je huis met een houten wereldkaart , een ‘must have’ voor elke reisliefhebber! Een houten landkaart aan de muur is een echte eyecatcher in elke woonkamer. De bevestiging van de houten wereldkaart is verrassend eenvoudig.


De uitgebreide handleiding wijst je de weg!

De wereldkaart is aan de achterkant voorzien van hoogwaardige dubbelzijdige tape. Met de meegeleverde mallen van de werelddelen kunnen zelfs de kleinste eilandjes op de juiste positie op de muur geplakt worden. Dit zijn door de natuur geïnspireerde kunstwerken geschilderd als eerbetoon aan onze prachtige planeet. Heb je een idee of concept in je hoof maar kun je het niet vinden op onze pagina? Neem dan even contact met ons op, onze ontwerpster denkt graag met jullie mee.


Met één van onze kaarten aan jouw muur droom je alvast weg naar je volgende bestemming, praat je met je familie over al je fantastische vakanties én ben je verzekerd van een hippe wand. Houten wereldkaart aan de wand - vtwonen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De meeste wereldkaarten met deze kwaliteit zijn in het Engels, deze niet. Fotobehang kan van een gewone muur een spectaculaire wand maken en woon- of slaapkamer een volledig nieuwe dimensie geven. Een houten wereldkaart aan de wand is een stijlvol element en goed te maken met de lasersnijder. Deze wandposter bestaat uit 4. Maak gebruik van multiplex, mdf of gefineerd mdf.


Bestel bij Laserbeest snel en goedkoop wereldkaarten in diverse formaten. Je kunt het dus zelf heel eenvoudig aan de gewenste wand monteren en demonteren. Tevens leveren we een mal (de overgebleven plaat waaruit de kaart is gesneden) mee, zodat je de kaart in de juiste verhouding op de muur kunt bevestigen.


Renovate your home, office and business place with the best choice of wall decor.

Echt houten telefoonhoesjes Hoentjen Creatie is gespecialiseerd in producten van hout. Je kunt kiezen uit zes houtsoorten, elk met zijn eigen kenmerken en natuurlijke tekeningen. Op de houten wereldkaart zijn de landgrenzen ingegraveerd. Dankzij gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie is de kaart zeer gedetailleer met prachtige contouren.


De houten wereldkaart XL bestaat uit diverse losse eilanden en continenten die je ieder rechtstreeks op de muur plaatst. Hierdoor ontstaat er een mooie schaduwwerking op de muur. De extra grote wereldkaart vormt daarmee een echte eye-catcher in ieder interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts