maandag 27 februari 2017

Decodeco muursticker boom

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Kies uit producten vanaf € 140. Lieve muursticker boom uit de serie Baby Woodland voor in de babykamer!


Superleuke muursticker van een boom uit de collectie Safari.

Leuk voor een meisjeskamer, met roze en andere vrolijke kleuren. Door het gebruk van de verschillende kleuren is deze muursticker boom geschikt voor zowel een jongenskamer als meisjeskamer. Je kunt de kleur van de boom kiezen uit bruin, grijs en antraciet.


De afbeeldingen en teksten worden als geheel perfect uitgesneden zonder lelijke witte of doorzichtige randen. Dus een boom bestaat niet uit vele losse onderdelen, waarbij je zelf moet uitzoeken hoe ‘t een geheel wordt zoals op de afbeelding (wat je bij veel andere muurstickers vaak wel ziet). Complete muursticker met een boom in vrolijke print, compleet met alle uiltjes, vlinders, bladeren, enzovoorts. De uiltjes, eekhoorntjes en andere bosdiertjes zijn helemaal gelukkig omdat ze in deze mooie boom mogen wonen. Deze prachtige boom is een echte aanrader voor de babykamer!


Net als voor andere muurstickers , is het belangrijk dat de ondergrond gla egaal en droog is.

Dit zijn de afmetingen van alleen de boom en de tak, zonder de vogeltjes etc. De blaadjes, vogeltjes en vlinders kunnen naar eigen inzicht worden geplakt, dus het totaal is groter, dit bepaal je zelf. Van de serie Happy zijn ook de muursticker boom Happy en muursticker tak Happy afzonderlijk verkrijgbaar, in de kleuren bruin, grijs en. Deze schattige muursticker set met boom en dieren verandert in een keer de kinderkamer of babykamer om in een jungle vol met lieve dierenvriendjes zoals een leeuw en giraf. De apen en uiltjes vinden het heerlijk toeven in de mooie muursticker boom.


Mooie muursticker boom met lieve vriendjes voor kinderkamer of babykamer. Een echte blikvanger voor de babykamer of kinderkamer! Compleet muursticker set met een boom en tak, compleet met alle dieren, uiltjes, blaadjes, enzovoorts.


Precies zoals op de afbeelding wordt getoond. De uiltjes, vogeltjes en vlinders zijn helemaal gelukkig omdat ze in deze mooie boom mogen wonen. Van deze vrolijke boom kun je toch niet anders dan vrolijk worden?


De Woodland muursticker met boom en tak heeft een mooi ‘linnenpatroon’ waardoor de sticker nog meer textuur en diepte krijgt. Mooie vrolijke stickers, met een boom en tak, incl alle dieren, uiltjes, blaadjes, etc zoals. De leuke muurstickers zijn een echte blikvanger in een babykamer.


In no time tover je een kinderkamer om tot een romantische meisjeskamer of leuke jongenskamer. De blaadjes en dieren worden op een apart vel geleverd zodat je deze op eigen inzicht kunt plakken. De stickers kunnen op vrijwel alle vlakke ondergronden worden geplakt zoals muren, ramen, deuren en kasten.


Lieve set muurstickers van een boom met uiltjes, aapjes, olifant, giraf en een leeuwtje.

De blaadjes en dieren worden op een apart vel gelever en kun je naar eigen inzicht plakken. DecoDeco muursticker boom safari roze. Vrolijke muursticker van een boom met blaadjes, vogeltjes en uiltjes. Zowel voor een jongens als meisjeskamer.


Het opzetten van een muursticker boom is een leuk klusje. Doordat u de onderdelen van een boom sticker geheel naar eigen smaak kan opplakken creeert u uw eigen unieke muursticker. Kies hieronder uit een groot assortiment aan muursticker bomen in verschillende maten, kleuren en designs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts