dinsdag 21 februari 2017

Tec7 kit gamma

Door klanten beoordeeld met een 1. Voor 22:besteld = de volgende dag geleverd! Op spiegels (verticale lijmbanen), op natuursteen (bloedt niet door), op polyester, op piepschuim, op vochtige ondergron zelfs onder water. Check de voorraad of bestel direct.


SNEL UITHARDENDE 2K LIJM-, VUL- EN HERSTELLINGSPASTA.

Test op een onopvallende plaats op kleurvastheid. Gebruik HP Clean als solventvrij afstrijkmiddel op natuursteen. TecCleaner lost verse kit op. Gebruik Multiclean voor het verwijderen van natuurlijke vervuiling.


Houtlijm kan een goed alternatief voor spijkers en schroeven zijn. GAMMA biedt een ruime keuze. Kit : montagekit, siliconenkit en acrylaatkit.


Met kit kunt u kieren afsluiten, een waterdichte afsluiting maken of lijmen.

Koop nu de TECvoor € 189. Tot 1dagen kosteloos retour. Bij afwerking van kit zuinig aanbrengen op spatel om randvervuiling te voorkomen. TEC, dat zijn kwaliteitsproducten voor vakmensen. Een beperkt aantal producten die heel breed toepasbaar.


Al meer dan jaar is TECde meest gekende kit om te lijmen, afdichten en bevestigen. Als het écht goed moet zijn, grijpen vakmensen en gevorderde klussers naar de koker TEC7. TECis de eerste keuze voor van alle toepassingen. Hierdoor kan deze lijmkit montagelijm, houtlijm, PU-lijm, siliconenkit, sanitair-siliconenkit, acrylaatkit en butyleenkit eenvoudig vervangen.


De kit heeft een uitstekende hechting op diverse materialen en een zeer hoge eindsterkte. Kit , lijm, montagekit en houtlijm van o. Topkwaliteit voor elke vakman. Zo blijft het vocht daar waar het hoort. Deze universele lijm is geschikt voor alle toepassingen in de bouwwereld en sanitaire wereld. XealPro combineert de professionele TEC-kwaliteit met uitstekende gebruikskwaliteiten.


XealPro hecht perfect op quasi alle bouwmaterialen en kan overal veilig gebruikt worden: natuursteen, spiegels, sanitair, keukenbladen, … Het is volledig CE-gecertificeerd voor al deze toepassingen.

Eenvoudig online bestellen. TECvervangt montagelijm, houtlijm, PU lijm, siliconenkit, acrylaatkit,. Tec is een neutrale, component elastische lijmkit op basis van MS Polymer. Deze kit is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waar een uitstekende hechting is vereist, en een hoge eindsterkte. Aanbrengen, positioneren, vergeten.


Geen gedoe met klemmen, schroeven of tijdelijke constructies. Met X-TACKblijft u de baas over alle montages. X-TACKblinkt uit door zijn extreem hoge aanvangshechting en zijn snelle uitharding.


Bij spiegelverlijming in sanitaire ruimtes enkel verticale lijmbanen aanbrengen om stagnerend vocht door condens te vermijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts