maandag 6 februari 2017

Artifort orange slice aanbieding

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. De nieuwste meubel trends online! Specialistisch advies nodig? Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Een speels design met een toepasselijke naam, dat kun je wel zeggen over deze fauteuil. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Een topper onder de modellen van zijn soort.


Al meer dan jaar design. De junior-variant is identiek aan het originele ontwerp. Lage uitvoering met frame van chroom.


Deze klassieker is een pronkstuk in elk interieur ! Het ontwerp van de twee identieke schalen op een metalen frame is na vele jaren nog steeds geliefd. De Orange Slide Junior is een kinderversie, wat voorziet van kleine maatvoeringen.

Iconisch in elke woonkamer of lobby, en nog mooier in een groepje Orange Slices. Dit is echte klassieke fauteuil met een moderne look. Bovendien heeft het speelse design een toepasselijke naam gekregen. De producten zijn voornamelijk showroommodellen of beursmodellen, ze zijn dus wel bewonder maar nooit écht gebruikt.


AANBIEDING EN TEVENS OP VOORRAAD! ARTIFORT ORANGE SLICE IN DE UITVOERING STOF INTERGLOBE ROOD EN ORANJE! INFORMEER NAAR ONZE SCHERPE PRIJS De bijpassende Orange Slice Poef kunt u eveneens bij ons bestellen. Vanuit verschillende visuele invalshoeken toont de Orange Slice diverse stadia van ‘omkrullen’.


Hij lijkt iedere keer iets van vorm te. De naam Orange slice zetel refereert naar de twee delen waaruit de fauteuil bestaat die doen denken aan twee sinaasappelpartjes die tegen elkaar werden geplaatst. De stoel heeft een bijzonder speels karakter en zit ontzettend comfortabel. U kunt bij deze stoel kiezen voor een meer lounge versie of een actievere zitting.


Eigenzinnig design, strak gestoffeerd met vloeiende lijnen en een fantastisch zitcomfort. Te bewonderen in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou. Artifort Artifort design meubels.


En heeft een verchroomd metalen buisonderstel. En je kunt ook nog een kruk winnen! De fauteuil is te bekleden met diverse hoogwaardige stof- en leersoorten en leverbaar met een verchroomd of poedercoat onderstel.

Zo kunnen unieke combinaties worden gecreëerd die het meubel exact laten aansluiten bij uw woonsmaak. De kruk is teruggebracht tot de meest eenvoudige vorm, zoals die van een cilinder of boomstam. Bijvoorbeeld de welbekende klassiekers van ontwerpers Pierre Paulin en Patrick Norguet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts