dinsdag 28 februari 2017

Xxl vazen

Van basic vazen tot speciaal geproduceerde artikelen voor onze klanten. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.


Mooie grote maten potterie van hoge kwaliteit, dat is wat wij jou wilden bieden. Zo ontstond er een mooie verlanglijst met verschillende materialen: kunststof, keramiek, beton en schelp.

Het is een trend: een groot item als eyecatcher in je interieur. Kies bijvoorbeeld voor een mooie grote vaas of een paar grote vazen bij elkaar. Er zijn heel veel grote vazen te koop, van simpele tot bijzondere design modellen.


Met een hoogte van 73cm en diameter van 30cm op het breedte punt. Vaas is zo goed als nieuw enkel de deksel heeft een scheur die g. Grote vazen en potten koop je bij Flowerfeldt. Grootste aanbod hoge vazen en potten.


Koop je grote vaas online.

Grote west germany vaas afm volgt in heel mooie staat vaste prijs evt verzendkosten euro zie ook mijn andere. Stevige xxl vaas van bruin glas - prachtig voor kerst- of bloesemtakken of voor gladiolen, etc. Zo goed als nieuw Ophalen of.


Eyecatcher op allerlei plekjes in huis. Kies uit 8producten vanaf € 30. XXL vazen in prachtig groen. Ontdek ons unieke assortiment vazen. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Resultaten van zoekmachines! Of het nu gaat om een print, een vaas of een sjaal: alles komt in grote maten. De grote robuuste vazen contrasteren mooi met deze achtergrond.


Modieus detail van de vazen zijn de naar buiten afgewerkte naden. De grote vazen zijn van Piet Hein Eek én echte eyecatchers in het interieur. Dankzij ons ruime assortiment maakt u met een glazen cilinder, vaas of pot uw etalage zo modern of authentiek als u zelf wilt! U kunt bij Wiljan zeer eenvoudig en voordelig uw glazen cilinder kopen.


Ons uitgebreide aanbod heeft daarnaast vazen , cilinders en potten van vele andere materialen.

Deze mooie Chinese vaas van Fine Asianliving is gemaakt van keramiek en door het handgeschilderde motief zijn alle vazen anders. De vaas is afgewerkt met een glazuur zodat de vaas een mooie eigentijdse uitstraling heeft. De vaas is te gebruiken om uw bloemen nog meer te laten opvallen, of gewoon als decoratieve stuk te gebruiken in uw interieur. Een vaas kopen kan nog wel eens lastig zijn.


Welke grootte heb je nodig en wat is een mooie vaas ? Er zijn tegenwoordig veel vazen in verschillende vormen, zelfs in de vorm van een vis of cactus (?!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts